Air Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod technikus 31. 3. 2025 11:14

Myslím si, že u AiB aktuálně nikdo nespoří. Možná termínovaný sjednaný dříve se zajímavým úročením.
Po provedení těch podmínek je zajímavé např. Unity a O2 slevy. Ale ano, výhod lze užívat až od dalšího měsíce.

Výhody Unity viz podmínky
3. Platba nebo platby za služby O2 musí odejít v daném kalendářním měsíci ve prospěch O2 z nepodnikatelského
účtu vedeného u Air Bank na vaše jméno.

7. A nakonec je potřeba provést v daném kalendářním měsíci alespoň 5 plateb vaší debetní kartou Air Bank.
Za placení kartou považujeme každou platbu kartou u obchodníka nebo na internetu.
Naposledy upravil technikus dne 31. 3. 2025 11:23, celkově upraveno 1
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod outlier 31. 3. 2025 11:23

Velké částky jistě nespoří, ale nějakou rezervnu na spořáku určitě ano. A bez plateb kartou je úrok nula.

Jinak Unity - máme od O2 internet, účet je lehce nad požadovaných 600, ale protože z toho je samotný internet jen 599 a zbytek pronájem modemu nebo tak něco, slevu stejně nedostaneš, tak na to pozor :)
outlier
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 31. 3. 2025 11:26

No, tak já mám AiB jako hlavní účet a na spořáku mám krásnou nulu mnoho měsíců :D
Nemám O2, služby Unity tak nevyužívám.
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod tojejedno2 31. 3. 2025 11:55

outlier píše:Velké částky jistě nespoří, ale nějakou rezervnu na spořáku určitě ano. A bez plateb kartou je úrok nula.

Jinak Unity - máme od O2 internet, účet je lehce nad požadovaných 600, ale protože z toho je samotný internet jen 599 a zbytek pronájem modemu nebo tak něco, slevu stejně nedostaneš, tak na to pozor :)

Měli jsme stejně, k tomu jsme přibrali teď nově Oneplay za 199 (protože k tomu internetu je oneplay osekaný snad jen na televizi) od toho -300 odměna a člověk má lepší službu za méně
tojejedno2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod outlier 31. 3. 2025 12:26

Hmm, to se možná dá, ale za těch 199 tam pořád skoro nic není, jen Nova Sport 1 a 2, kde je tedy aspoň NHL a NBA, ale to teď máme jinde, kde je celkově lepší nabídka a za tu stovku to sledování, jestli jsem tenhle měsíc splnil podmínky a kliknul na slevu, nestojí. Možná si spíš přidat tarif na telefon, ale to mi nepřijde výhodné ani po slevě.
outlier
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 7. 4. 2025 09:10

Další milion má svého výherce, Robert G.
Gratulace 8-)
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod regin 26. 4. 2025 14:16

Neprováděla teď někdy Air Bank "vylepšení" internetového bankovnictví? Už několikrát se mi totiž při posílání platby stalo, že po kliknutí na Potvrdit IB zamrzlo a musel jsem stránku zavřít a znovu se přihlásit. Přitom peníze v pořádku odešly i dorazily.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 29. 4. 2025 22:26

Air Bank vrátí procento z plateb kartou pro podnikatele. Bez limitu.
https://www.penize.cz/debetni-karty/471 ... bez-limitu

Bez limitu to sice je, ale hodně kategorií plateb je ve výjimkách.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Dvorik 30. 4. 2025 16:14

Ten jejich proces zalozeni podnikatelskeho uctu je des:
- zakladaji k tomu sporici ucet, k cemu? Nejde odskrtnout
- zakladaji k tomu fyzickou kartu, k cemu? Nejde odskrtnou ani dat virtualni. Poslou na korespnondencni adresu
- na adresu sidla posilaji nejaky dopis (aniz byste smlouvu dokoncili a potvrdili)
- rozpracovana zadost nejde nikde zrusit (uz mate zalozeny novy profil v IB)
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 9. 5. 2025 09:24

Další milion udán, výherkyně Sylva V.
Gratulace.
Obrázek
technikus
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka