Včera jsem psal do FIO (kde máme účet) jestli něco takového nabízejí. Neví někdo?
Předpokládám, že nikoliv, když ani nemá vlastní karty.
Další věc je pokladna, máme takovou jednoduchou postarší, komunikuje terminál nějak s pokladnou, nebo je možné nějak zadat částku k úhradě a pak potvrdit (bez propojení s pokladnou) přímo na terminálu?
Obojí je možné. Když jsem dělal ve Schleckeru, tak tam terminál s pokladnou nebyl propojen nijak, částku zadávala přímo pokladní. Takže to jde. Zvyšuje se tím ale riziko chybně zadané platby, jak v neprospěch zákazníka (setkal jsem se s tím, že pokladní namačkala 20 000 Kč místo 2 000 Kč a zákaznice si toho nevšimla a zjistila to až doma z výpisu), tak v neprospěch prodejny. Navíc to zdržuje.
Zaujal mě tento OPTIMUM T4230 GPRS, který se dá sehnat v bazaru i za 6000,- --- tak nevím, jestli je to dobrý nápad... !?
Což o to, ony existují i levnější terminály (nové), problém je, jestli banka bude ochotna tento typ a tento kus připojit (kdyby byla ochotna připojit jakýkoliv, tak se sem dovážejí terminály z Asie za zlomek ceny těch, co se zde prodávají nyní). Takže dotaz vznes na banku, se kterou chceš uzavřít smlouvu.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.