od fremantle 9. 1. 2014 20:01
Tak z hlediska odměn byla Citibank v loňském roce dobrá, alespoň tento benefit mi ze všech co využívám asi vrátil nejvíc (udělal jsem si takový rychlý přehled: z KK: 3269 Kč Citi Life, 1479 Kč RB STYLE, 910 Kč UCB AXA CLUB, 300 Kč Cetelem, dále i 1487 Kč Tesco Clubcard (ne KK, jenom samotná slevová karta) a 580 Kč Sberbank dýško, využil jsem i několik cashback akcí, pár slev na bene+, kdejaké iBODy a jiné slevové kupony od ČS, ale ty jsem účetně rozpustil do cen zboží, zisky v různých doporučovacích akcích jako mBank taky nepočítám a zbytek nestojí za řeč).
Letos zatím nevím kterou kartu budu na placení používat nejvíce, zatím jsem hned poté v zúčtovací období co jsem udělal minimální obrat 3000 Kč na UCB AXA CLUB (pokud jsem nenakupoval u partnerů) přesunul další platby buďto na RB STYLE (kterou jsem ale už vypověděl), nebo Citi Life (tu mám jaksi nyní vyčerpanou a pravděpodobně u ní využiji toho, že do konce února není třeba platit úroky, takže ji asi splatím až na konci příštího měsíce), Cetelemu se mi nechce cpát poplatky za vedení, ale na druhé straně bonusový program vypadá lákavě.