dva poplatky za vedení účtu u ČSOB Studentského konta plus

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod wit.cz 28. 10. 2011 13:16

Do konce srpna jsem měl bezplatně vedený ČSOB Studentské konto plus. Dne 31.8. jsem jej na pobočce vypověděl. Teď jsem otevřel poslední výpis a tam je mmj:

poplatek 40 Kč za vedení od 28.8. do 24.9.
poplatek 50 Kč za vedení od 25.9. do 30.9.

Je to v pořádku?
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod S474N 28. 10. 2011 13:23

No tak kdyz pises, ze si ho mel bezplatne veden DO SRPNA, tak je snad logicke, ze ti to potom nauctuji, ne? Nebo co se ti nezda?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 28. 10. 2011 13:36

Jednak se mi nezdá, že je tam účtováno něco za srpen, a pak dva poplatky za vedení během jednoho měsíce výpovědní doby.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod S474N 28. 10. 2011 13:41

A nemel by ses spis informovat na strane CSOB, za co to konkretne je?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Czulibrk 28. 10. 2011 15:50

Přesně. Nikdo jiný než zaměstnanec banky s přístupem do systému ti to přesně neřekne...

Jinak Studentské konto se po ukončení platnosti automaticky převádí na ČSOB Konto, které je za 60Kč / měsíc (to všechno najdeš na csob.cz do 10ti sekund). Předpokládám, že ten zbytek budou nějaké výpisy či kontokorent, které byly u studentského konta zdarma. Záhada vyřešena.
Olé!
Czulibrk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod audiobullys 28. 10. 2011 16:55

manželka když rušila poštovku tak tak měla taky 2x poplatek za jeden měsíc , takže to maj nastavený stejně
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 28. 10. 2011 17:40

škoda, že není třeba 4x, po týdnu .. zeptám se na pobočce po víkendu, co to má znamenat .. nehledě na to, že podle pracovnice, u které jsem to rušil, se už ve výpovědní lhůtě platit nemělo, pokud jsem to ukončil ještě v bezplatném období
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod audiobullys 28. 10. 2011 18:44

no stara si to rusila taky v dobe kdy byl ucet zadarmo. jestli to byl konec brezna ?
jsou to podvodnici co vic k tomu napsat.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Diskutér