Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
kalamancharo píše:Já na FIO taky nevidím nic špatného. Aspoň můžeš říct, že máš ryze českou banku. A to nemůže kdekdo, vlastně jen klienti FIO a Air Bank.
Takže kolikrát za rok vybíráš v zahraničí z bankomatu? Já jednou, použiji kartu AXA s lepší mkurzem jak UCB, zaplatím 29Kč. Ty zaplatíš 12x119Kč + horší kurz. A to je fakt vyplatíbroom píše:Mam ucet v UniCredit Bank - Konto MOZAIKA za 119,-
Ucet mam ve dvou menach a navic vybery v zahranici v siti UCB jsou gratis - nikdo jiny mi to nikdy nenabidne.
Tak SMS hlášky jsou placené (v ceně je pouze 10 SMS, 5 na karetní transakce a 5 na pohyby na účtu).mobilman píše:Zkus zvážit ČSOB Aktivní konto.
Výhodu považuju vkladomaty (vklad není vázán na dobu pobočky) a podporu 3DSecure - platba kartou přes net je autorizována ještě SMS heslem zaslaným na mobil.
Přihlašování do IB jen jménem/heslem, možno volitelně ještě dodatečně SMS heslem, případně certifikátem (za příplatek, ten ale stejně nechceš). POtvrzení aktivních operací (platby, změna nastavení účtu/karty ap.) vždy SMS heslem.
DoubleSix píše:Přesně, proč platit za něco, co mohu mít zdarma.Takže kolikrát za rok vybíráš v zahraničí z bankomatu? Já jednou, použiji kartu AXA s lepší mkurzem jak UCB, zaplatím 29Kč. Ty zaplatíš 12x119Kč + horší kurz. A to je fakt vyplatíbroom píše:Mam ucet v UniCredit Bank - Konto MOZAIKA za 119,-
Ucet mam ve dvou menach a navic vybery v zahranici v siti UCB jsou gratis - nikdo jiny mi to nikdy nenabidne.![]()
PS : mám účet se všemi pohyby na účtu zdarma, embosovanou kartu také zdarma, kreditku také zdarma. Tak proč platit UCB?
S474N píše:Me by teda opravdu zajimalo, co je nobl na UCB nebo CSOB. Kdyz chci na nekoho machrovat, tak muzu zlatou VISOU, ale ohromovat nekoho cislem za lomitkem?![]()
paysoft píše:Taky se přidám - jako podnikateli je mi fakt jedno, jakou banku protistrana využívá. Co ale ocením je, že má účet u FIO. Peníze tam má obratem a to i o víkendu (mám FIO) a také považuji onu firmu za velice prozíravou, protože proč zbytečně utrácet, že? Navíc FIO umí připojit do IB i jíné účty (klidně cizí) s různými uživatelskými právy k těmto účtům (náhled, zadávání příkazů bez autorizace nebo s autorizací )
xls píše:Bankomat UCB jsem v zahraničí ještě neviděl, asi jezdím do špatných zemí. Každopádně já osobně dávám radši přednost bezplatným službám a lepším kurzům, ale jestli má někdo potřebu (jak to tady je v diskusi každou chvíli) platit měsíčně 120 - 130 -200 nebo i víc korun měsíčně, je to jeho volba, v bankách budou jen rádi.
Jinak nad logikou některých lidí zůstává opravdu rozum stát, opravdu by mě zajímalo, o co je lepší zaplatit za 4 výběry zadarmo 1400,- ročně nebo u jiné banky platit za výběr, kdy to samé vyjde ani ne na 250,-. Jinak ještě k USD/ERU účtu - zdá se to být výhodné, ale u mě na to UC dojela, protože každý zahraniční pšouk stál 200-300,-, když jsem se to s nimi pokoušel nějak vyřešit, tak přes to nejel vlak. Tak jsem přešel do zahr. banky, kde to samé vyjde na 5,-, a tím odpadl i smysl mít tam tuzemské operace.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků