Sberbank CZ

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod nod32 22. 10. 2014 15:44

Dneska jsem byl zalozit ucet v nove pobocce I.P.Pavlova.
Vedeni Fer konta EXTRA na 1 rok zdarma - bylo mi receno ze pravdepodobne nebude problem mit i dalsi roky vedeni EXTRA uctu zdarma.
Sporici ucet - uroky se pripisuji jednou za 3 mesice.
nod32
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Viktorius 24. 10. 2014 16:44

Mám dotaz: uvažuji o založení spořícího účtu u SB s internetovým bankovnictvím, ale nejsem si jistý, jak je to s SMSkami. Podle jejich ceníku za každou sms(byť by šlo jen o přihlášení do IB) zaplatím 2,5Kč, je to tak? Mohu třeba zasílání těchto sms zrušit, abych nic neplatil?
Jak to s těmi SMSkami je?
Díky za info.
Viktorius
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Havers 24. 10. 2014 18:00

U Sberbank CZ se používá k podepisování transakcí a k přihlašování do IB token. Je zdarma.

Obrázek

SMS jsou pouze informační a jsou volitelné. Informační e-maily má banka zdarma.
Havers
Diskutér

Odeslat příspěvekod nod32 29. 10. 2014 13:23

Vite nekdo na co je v IB: Registr partnerů pro domácí platební příkazy ??

Myslel jsem ze pokud budu mit v registru partneru cislo uctu jiz overene tokenem nebude treba token pri dalsi platba,ale tak to asi nefunguje.
Provedl jsem platbu s uctem,ktery mam v registru partneru a cislo tokenu to opet chtelo.
nod32
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 29. 10. 2014 13:43

Pozor, ztráta tokenu je za 4 stovky :)
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod franko_cz 29. 10. 2014 17:02

Dají se nějak na těch maestro kartách měnit v IB limity? Kromě toho, že by to jít mělo, jestli to někdo doopravdy zkoušel.
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod D.roak 23. 11. 2014 02:45

No s fer konto zvažuji nostalgie jako student jsem měl jeden čas v Volksbank učet.No počkám až se situace ohledně sankcí uklidní.jen ty sms in za 2,50 se mi zdá dost.ten jejich dýško,líbí se mi že to není o bodech a protáčení peněsu partnerů banky.i to minimum 200 kc je rozumné.teda pokud to budoudržetdlouhodobě ,jen šoda že nemají bu pro právnické osoby bez poplatku těch možností je jak šafránu
D.roak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Thom 23. 11. 2014 08:31

Proboha nepiš na fórum, když se vrátíš z hospody ;-)
Thom
Diskutér

Odeslat příspěvekod D.roak 23. 11. 2014 10:36

Nemohl jsem spát.
Thom píše:Proboha nepiš na fórum, když se vrátíš z hospody ;-)
D.roak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Smurfik 2. 12. 2014 22:14

Vážený kliente,

s účinností od 1. 1. 2015 dochází k pozitivní úpravě Sazebníků poplatků
pro Občany a Podnikatele a malé firmy (s obratem do 25 mil. Kč) a Všeobecných
obchodních podmínek.

Dosavadní čtvrtletní přípis úroků u spořicích a běžných účtů se mění na měsíční.
Pro spořicí a jistotní účty a termínované vklady snižujeme poplatek za odchozí platbu
pořízenou prostřednictvím elektronického bankovnictví mimo Sberbank na 5 Kč.
Smurfik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 3. 12. 2014 10:47

Ze jste se nekdo nepochlubil, ze pri placeni debetkou, v idelanim pripade vraci temer 5% z platby ;-)
Dýško na Vaše spoření

-- 3. 12. 2014 10:55 --

Koukam, ze to zde je nekde na zacatku...

Vyuzivate to nekdo? Idelane rozdelit nakup na 201.- polozky :nenapadne
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod fremantle 3. 12. 2014 11:28

Já to využívám, ale jen sporadicky jako doplňkovou kartu (za měsíc mi to hodí asi jen tak 30 - 100 Kč, podle toho jak si právě vzpomenu (když nás jde víc na oběd, tak ji většinou použiju, ale stejně to pak v průměru odpovídá asi jen 2,5 % - 3 %, takže žádná sláva). 201 Kč je moc... můžeš zaplatit i služby operátora za 200,01 Kč... :-D
Ale přepočítávat zboží v obchodě nebo rozdělovat nákup přesně po dvoustovkách je už dost pruda. Teda byl tady jeden takovej expert, co tankoval po dvoustovkách...

Ale začal jsem s ní platit až letos od května, vloni měla být ta akce omezena jen do konce roku, pak byla prodloužena do konce dubna (a teprve od května na neurčito), tak jsem si nechtěl pěstovat návyky a nosit v peněžence další zbytečnou kartu.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod refedr 3. 12. 2014 12:13

No to je nápad, stačí 55x v měsíci zaplatit danou kartou 201,-Kč a pak 495,-Kč je doma. :-) ...... zajedu k benzínce, natočím třeba 5,9 litru za 200,6 Kč (při ceně 34,- Kč/l) a půjdu zaplatit. Pak se vrátím a znovu natočím znovu 5,9 litru za 200,6 Kč a půjdu znovu zaplatit. A když to udělám 7x, tak načepuju 41,3 litru, zaplatím celkově 1404,20 Kč a vydělám 65,80 Kč na jedno stání u benzínky. :-P

Když zaplatím KK GE Money Card Plus u Agipu (letní akce) tak vydělám 7% tedy 98,30 Kč na jedno stání, takže zatím pro mě Sberbank nic moc. :-)
refedr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod paty07 4. 12. 2014 23:00

Vyděláš 65,80 a nějaký nervák ti rozmlátí čelní sklo :D
paty07
Diskutér

Odeslat příspěvekod fremantle 4. 12. 2014 23:11

To už je troch extrém, ale pokud třeba někdo platí účty u mobilního operátora, internet (UPC), elektřinu (hm, když tak přemýšlím, asi budu muset změnit dodavatele služeb - nic z toho, co mám karty nepříjmá :-) )... to mají ty společnosti asi docela radost s platbami po 200,01 Kč :-))
fremantle
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka