Problém je, že taková obchodní praktika, jakkoliv legální je minimálně nekalá, lstivá a podvodná. Takový partner je prostě u mě ku.va a je mi srdečně jedno, jestli by šlo o banku českou, rakouskou nebo islámistickou. Obzvlášť u banky, která své produkty pojmenovává jako "fér", tohle byl zcela neférový tah. Jak již bylo napsáno v příspěvcích předemnou, pokud bych smlouvu vypověděl já, tak budu sankcionován nepřipsáním úroku.
S ohledem na to, kolik jsem tam měl (bohužel nebo bohudík) to minimum peněz to řešit moc smyslu nemá, jen jsem samozřejmě počítal s produktem do budoucna (když už teda byl na tu BUDOUCNOST), jen se mi zanedlouho (paradoxně ve stejném měsíci, kdy mi končí výpovědní lhůta u tohoto depozita) odblokují další peníze z vázaného 3 letého vkladu u Creditas na 3,5 % p.a. (zajímavé, že oni neměli problém dostát svým závazkům a dále úročit tento produkt, i když jeho prodej také zanedlouho poté, co jsem si jej sjednal ukončili), tak to nyní bude chtít vhodně umístit.
-- 17. 12. 2015 12:56 --
kamarad.michal píše:Mám Spoření na budoucnost a doma mám lístek od doporučeného dopisu, takže dnes jdu na poštu a očekávám to samé.
Měls smlouvu na 5 let nebo na 10 let?
Jen pro zajímavost... pokud tu smlouvu nebyli schopni dodržet ani u 5 leté vázanosti, tak jsou to pořádní neschopní mizerové.