Axa banka + přechod k UCB na Multikonto

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 3. 8. 2011 20:39

A není škoda to rušit? Nic to nestojí, není potřeba minimální zůstatek a karta se super kurzy se vždycky hodí, ne?
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod ALF6 3. 8. 2011 22:38

Od te doby co chodim sem a na Mesec, tak uz mam X uctu u X bank. Uz me z toho hrabe :lol:
Je na case v tom udelat poradek....kdo se v tom ma vyznat :--
ALF6
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 4. 8. 2011 06:29

Tak ještě úvěr od Providentu a ono se to pak nějak vystříbří :lol: .
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod kalamancharo 4. 8. 2011 08:06

ALF6: Jsme na tom stejně, taky redukuji :-D Akorát teď při cestě do Prahy chci zkusit založit Zuno, uvidíme pak co Air Bank ... :)
kalamancharo

Odeslat příspěvekod ALF6 4. 8. 2011 18:30

Zuno mam taky..uz me domu prisla jejich karta :-) O providentu nechci ani slyset :pozor
ALF6
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DNSTUFF 5. 8. 2011 01:28

vim ze je to jedno, ale tedka resim co zalozit abych mohl sporit s tema 2 procentama a bude to axa nebo zuno. jelikoz bych chtel jako novacek v tomto oboru uroku neco progresivniho asi bych vzal zuno. Co bych dal za to mit kristalovou kouli a vedet jake sazby budou za rok.
DNSTUFF
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kalamancharo 5. 8. 2011 08:38

Dlouhodobě si docela slušné sazby drží MSD, Axa a Wustenrot. Jde o to, jak moc veliké promo jsou ty současné sazby :)
kalamancharo

Odeslat příspěvekod petr s 5. 8. 2011 13:32

A proč nevyužít letní akci s bonusem 250Kč (pozor na daň) při "on-line" založení a v kladu 10.000,- do října, když je vedení zdarma a k tomu karta s dobrými kurzy?
http://www.axabank.cz/Lide/Banka/Sporic ... line-Bonus
petr s
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Já Osobně 6. 8. 2011 15:06

petr s píše:A proč nevyužít letní akci s bonusem 250Kč (pozor na daň) při "on-line" založení...

Proč pozor na daň? Těch 250 Kč je čistého ;-) Viz podmínky akce.

Já Osobně 8-)
Já Osobně
Návštěvník

Odeslat příspěvekod montie 9. 8. 2011 19:34

Zdravím, chci si založit spořící účet AXA, ty kopie OP a řidíčáku stačí normálně oskenovat a vytisknout? Co se týče toho výpisu registračního účtu, stačí vygenerovat pdf v IB mBank a transakce začernit? Netoužím jim posílat víc než je nutné, ale taky nechci, abych ty údaje musel znova doplňovat. Díky.
montie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lukas1107 9. 8. 2011 20:09

tak si vygeneruj vypis za obdobi kde nemas zadne transakce ;-)
lukas1107
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod petr s 9. 8. 2011 20:15

montie: Stačí ten sken. Já nic nečernil a tak nevím co by ti na to řekli, ale klidně to tak udělej podle mne se nic nestane a do týdne ti přijde smlouva s číslem účtu a postupem registrace do internetového bankovnictví.
petr s
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod montie 9. 8. 2011 21:23

Aby se ten výpis vygeneroval je potřeba alespoň jedna transakce, takže to tak udělám a začerňovat asi ani nebudu. Chtěl jsem se hlavně ujistit, že nějaké vygenerované pdfko vůbec uznávají jako doklad, abych to pak nemusel zbytečně doplňovat. Díky oběma za rady.
montie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Joezbrna 10. 8. 2011 09:03

montie píše:Zdravím, chci si založit spořící účet AXA, ty kopie OP a řidíčáku stačí normálně oskenovat a vytisknout? Co se týče toho výpisu registračního účtu, stačí vygenerovat pdf v IB mBank a transakce začernit? Netoužím jim posílat víc než je nutné, ale taky nechci, abych ty údaje musel znova doplňovat. Díky.

Zkus se zeptat tady:
http://www.axa.cz/kontakt
Joezbrna
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 10. 8. 2011 11:11

Vsimli jste si, ze v ciselniku nema Axa uvedeny kod Zuno? Uz jsem jim to pres centrum zprav reklamoval, tak uvidime.
PatrikChrz
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka