Cetelem kreditní karta

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod kecinzer 20. 9. 2016 12:45

Díky za informace.
Vypadá to, že by se mi přechod od Raifky moc nevyplatil.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod osobne2 20. 9. 2016 12:46

On je vubec problem kreditku Cetelemu ziskat.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod Smurfik 20. 9. 2016 12:49

Přes Alzu to šlo celkem jednoduše.
Smurfik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod osobne2 20. 9. 2016 13:38

Jo, ale jen zaroven s nakupem zbozi.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod malda 27. 9. 2016 07:41

Ad vyse uveroveho ramce - na Alza kartu jsem ted dostal 65k (nakup byl neco pres 5k).
malda
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ripper6 27. 9. 2016 18:46

Pres nakup v nakym tom shopu lze v poho karta ziskat, vyzkouseno celkem uz na 4 kartach :)
Problem trochu nastane, pokud se zdejsi rozhodne zbozi vratit, tak aby dostal prachy zpet a zaroven zustala karta. Karta sice zustane, ale shop se zacne tak trochu cukat aby to znova utratil u nich...takze zacne zadrzovat penize.

Me ted dluzi Alza treba pres 2000, bokem jako ze dobropis lze uplatnit nevomezene na zbozi! Zaroven ale to neni nikde napsany a v mailu je vyzva na poslani penez na ucet. Jindy ale zas penize dali hned na ruku. Je zajmavy ze tyhle shopy fungujou ruzne, podle nalady a pracovnika co tam zrovna sedi.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod avathar 29. 9. 2016 06:35

Při odstoupení do 14 dnů ti musí vrátit peníze, žádný dobropis a kup si něco nového. Odstoupení ve lhůtě 14 dní je de fakto 28, protože do 14 je musíš informovat a do dalších 14 jim musíš doručit zboží zpět. Ja takhle řešil reklamaci mobilu, když mi nedali náhradní, ale jsem slušný, beru jen rozbalený a vracený zboží.
avathar
Diskutér

Odeslat příspěvekod ripper6 29. 9. 2016 23:44

Jasne no, takze kecy, ja na ne jeste pudu. Chtel jsem se jen podelit o zkusenost a nazor.
Spis jsem vyckaval proto, ze pokud to nekdo zrusi do 14dnu, aby potom nechteli zrusit vydanou KK coz nechteli nebot nic tak nepadlo. Do mailu prisel normal moznost dobropis a zadost o vraceni castky a zminka ci nejaka podminka zadna.
Paradox a vtip je, ze puvodne a to driv par mesicu zpet, clovek vracel zbozi do 2 mesicu jak davaj prodlouzenou zaruku asi za cca +- 100czk a penize vratili v poho ihned na miste!

Podobna situace byla v Mall, tam zas clovek mel kupony, vratil zbozi do 14dnu, castka cela putovala na ucet! Pri dalsim pokusu o par mesicu pozdeji, bylo receno ze tohle se nikdy nedelalo a nedela a tak budou vystaveny nove kupony! Je to sice uz jiny tema, ale je to podobny.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod muf2muf 5. 10. 2016 07:20

Ještě se krátce vrátím ke kauze "letenky u flydubai", kterou jsem otevřel cca 5 stránek zpátky. Callcentrum z Emirátů se mi konečně ozvalo, ale z jejich odpovědi se drbu na hlavě. Složitě jsem jim vysvětloval, že použitou kreditku nemůžu při check-in ukázat, protože je prostě virtuální a plastové podobě neexistuje a oni mi odpověděli toto:

Please bring the virtual credit card along with you when checking in ....

Tak nevim. Dělají si ze mně srandu? :-))
muf2muf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ripper6 5. 10. 2016 07:29

Dnes jsem se v praci teda zasmal, takovy hlody davat jsem kazdej den rano :D

hele a nemyslej to teda tak, jako ze predpokladaj ze jim to vyjedes na nakym smartphonu / tabletu? :) I kdyz ta vodpoved, to je teda reakce, bych cekal nejaky vysvetleni. A kdy letis? Me by zajmalo to teda z praxe, ze by to fakt nekdo ukazal na checkinu treba v IB nebo jen vytisknutou web z IB kde je patrny cislo kk.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod xls 5. 10. 2016 09:35

Jsou země, kde ti za pár korun udělají na ulici kreditku, ISIC, lékařský diplom a co si řekneš. To by bylo řešení, ale v ČR se to bude hledat hůř. U nás tak maximálně zaručeně pravý diplom z plzeňských práv.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod charman 5. 10. 2016 11:48

Dotaz. Zmizlo Vám už někdy někomu na alze políčko - dobít alza kredit ? A je to od Alzy blokace jména či ip adresy. Dík za případné info. Vím, že to už tu někde bylo, ale nemůžu to najít.
charman
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ripper6 5. 10. 2016 12:01

xls píše:Jsou země, kde ti za pár korun udělají na ulici kreditku, ISIC, lékařský diplom a co si řekneš. To by bylo řešení, ale v ČR se to bude hledat hůř. U nás tak maximálně zaručeně pravý diplom z plzeňských práv.

Indie :) To ano ale myslim ze toto je zbytecny, ze takto se to nebude muset hrotit. Mozna ideal bych sednul k nakymu grafickymu programu, tam spatlal papirove kreditku neco jako zasilala jeden cas GE Banka, to nalepil na plast karticku a predlozil. Dole by mohla bejt poznamka "virtual card only" ci tak neco :) Pripadne se na to vybod a ukazal jim proste scann z IB.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod xtonda 5. 10. 2016 12:10

Já to tlačítko v Alza taky nevidím, kreditku nemám, kredit sem dobíjel jen jednou debetkou od air když sem chtěl vyzkoušet jak jim funguje 3D secure. Takže asi globální nedostupnost.
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod kidli 5. 10. 2016 14:15

charman píše:Dotaz. Zmizlo Vám už někdy někomu na alze políčko - dobít alza kredit ? A je to od Alzy blokace jména či ip adresy. Dík za případné info. Vím, že to už tu někde bylo, ale nemůžu to najít.

Ano zrovna teď. Z jiného PC nebo telefonu/tabletu ale je pro daný účet dostupné.
"God save me from my friends, I can protect myself from my enemies"
kidli
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka