Cetelem kreditní karta

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod drkarel 4. 1. 2017 12:32

Tak hlavně, že si to máš čím omluvit.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod jan.za 4. 1. 2017 13:09

avathar píše:Já mám už od loňska tuhle odměnu na jedné Alza kartě, vztahuje se i na 3ds platby.

Diky za informaci, takovou odpověď jsem hledal :-) PS: ta virtuální karta mi vyhovovala víc! Platby az do 1000 Kc bez kódu, ty 3DS kódy jsou zbytečně "secure"
jan.za
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 4. 1. 2017 13:35

Hledal jsi ji evidentně málo. :-) Ty kódy jsou k poslání, zjevně chtějí, abych kvůli neustálému přeostřování oslepl.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Franklin 4. 1. 2017 14:20

drkarel píše:Tak hlavně, že si to máš čím omluvit.

Mně jde o to dostat se k příčině problému. Pokud by se podařilo přesvědčit Cetelem, aby si opravil zavádějící formulaci, pak by náhle bylo vše jasné a zmizely by neustálé dotazy. Ano, lidé jsou nedokonalí a většinou nehledají v historii tohoto fóra. S tím je potřeba se smířit. :mrgreen:

O co jde tobě, to jsem poznal dostatečně jasně. Dalších ukázek netřeba. :mrgreen:
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod osobne2 4. 1. 2017 14:32

Radeji s tim Cetelem neotravovat, nebo ty 3% zrusi zaroven s virtualni kartou a nechaji jen 2%.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod drkarel 4. 1. 2017 14:49

Franklin, ti nevím, ale pak by mi přišlo lepší nutit ten Cetelem. Ale OK, asi se na to dívám nějak špatně. :)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Markil 4. 1. 2017 20:03

osobne2 píše:Hele, tomu neverim, protoze tady to popisoval treborit 2.1.2016 jinak. Mel v prosinci 2015 odmenu 600, zmenil behem prosince 2015 na odmenu 400, na zacatku ledna 2016 mu zustala odmena 400 a on mel moznost zmeny (napr. zpet na 600).
http://superforum.zive.cz/viewtopic.php?p=10996394#p10996394
Pred rokem tedy platilo to same, co ted.

Nevím, jestli jsi reagoval na mě, ale pokud ano, tak nevidím mezi námi rozpor. Z toho co popisuju je jasné, že mě to před rokem funfovalo stejně, jako píšeš ;-) Zůstala mi na začátku roku 2016 automaticky odměna, co jsem nastavil v prosinci 2015 a musel jsem si jí pak změnit v lednu zpět na tu původní. Tím jsem ovšem vyčerpal možnost další změny pro celý rok 2016....
Před 2 a více lety to bylo jinak. Znovu to popisovat už nebudu...
Markil
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fremantle 4. 1. 2017 22:56

Mám přesně tu samou zkušenost - KK Cetelem mám od roku 2013 (to šlo ještě získat maximálně 150 Kč za měsíc, pokud si dobře vzpomínám to bylo 1,5 % ze všech plateb, stávající systém odměn byl spuštěn až od roku 2014), v roce 2014 jsem si nastavil 2 % odměny ze všech nákupů a využil jednu změnu na 3 % z internetových plateb, v lednu 2015 jsem si musel aktivovat odměnu znovu - "frčel jsem" tehdy jen na internetových platbách a v prosinci téhož roku si po využití internetové odměny změnil odměnu na 2 % ze všech nákupů, protože jsem chtěl "protočit" oba bonusy za jeden měsíc (resp. dva - v lednu jsem plánoval udělat to samé, ale povedlo se mi to jen částečně), to nastavení ze všech nákupů se mi ovšem "přeneslo" už do dalšího roku, takže rok 2016 jsem začínal s 2 % ze všech plateb, až později si ho změnil na internetové platby, čímž jsem vyčerpal možnost jediné změny - no a to nastavení se mi "přeneslo" stejným způsobem do dalšího roku i nyní.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod ripper6 5. 1. 2017 02:12

Jak dlouha je vlastne plastnost vygenerovanych udaju pro platbu pres Virtual kartu?
Nejedna se o zadne prodlouzeni, ale jak prijde sms: "Pro vasi platbu na internetu na castku ... pouzijte..." je tam jen kdy to je generovano ale realne bych chtel vedet do kdy tyto udaje plati? Treba kdyz obchodnik by strhnul platbu nekdy rano a ja platil v noci :)
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod taylor729 5. 1. 2017 15:54

Tusim 2hod
taylor729
Diskutér

Odeslat příspěvekod pokudos 6. 1. 2017 11:30

2 hodiny platí, pokud nenastavíš prodloužení platnosti vygenerovaných údajů. V takovém případě platí 30 dní. Nicméně první autorizace (ať na danou částku či jinou) platnost zruší buď s úspěšnou autorizací (v případě shodné či podobné částky) nebo zamítne (v případě výrazně jiné částky).
pokudos
Návštěvník

Odeslat příspěvekod sebastian.c 6. 1. 2017 16:16

Koukám, ze alza karta a 5% sleva již konci. V nabídce je teď nějaká alza modrá karta a na stránce bývalé alza karty je všude ze 5% sleva platí do 31.12.2016...
sebastian.c
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Franklin 6. 1. 2017 16:40

Já jsem Alza kartu bral především jako dobrou cestu k získání Cetelem kreditky.

V každém případě ale Alza.cz stále uvádí tuto platební metodu Alza kartou online (ušetříte 5 %) při odesílání objednávky. Pokud 5% bonus už neplatí, jde o klamavou obchodní praktiku, což rozhodně budu řešit, protože přiznání nebo nepřiznání bonusu ovlivňuje můj výběr obchodníka. Pokuta od dozorových orgánů zcela jistě Alzu bolet nebude, ta jede v miliardových obratech. Ale aspoň je to donutí dát si WWW stránky do pořádku.

BTW prosím o link na modrou kartu, zatím se mi to nepodařilo najít. Díky.
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod nikko 6. 1. 2017 20:18

Myslím, že modrá Alza karta je tato: https://www.alza.cz/karta-plna-vyhod---cetelem-art7182.htm
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod sebastian.c 6. 1. 2017 20:31

Přesně ta. Ale nevím třeba jen zapomněli upravit rok v podmínkách na 5% slevu...
sebastian.c
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka