Hezký den,
nevím, jestli jsem dotaz zařadil správně, ale lepší sekci jsem nenašel a vyhledávání mi nic nevrátilo.
Přemýšlím, že bych v nějakém programu/službě evidoval veškeré své finance, tedy všechny příjmy i výdaje. Koukal jsem se a hledal, ale nenašel jsem nic, co by uspokojilo mé představy. Nejlépe mi zatím vychází Moře financí.
Co od toho očekávám? Nemám přesně představu, co by taková aplikace/služba měla umět, protože jsem nikdy s ničím podobný nepracoval. Určitě by to ale mělo umět automatické propojení s bankovním účtem u KB (odesílání výpisů). Mělo by tam být nějaké rozdělení do kategorií, nejlépe aby tam byla nějaká pokročilejší správa i pro vozidlo (takže nejen výdaje, ale i nějaké evidence najetých km a s tím spojené spotřeby paliva, hlídání servisů třeba a technické apod.). Ideální by bylo, kdyby k tomu existovala mobilní aplikace pro Windows Phone 8 a/nebo pro Windows 8. V češtině to být nemusí, ale musí to umět pracovat s KB a musí to umět samozřejmě Kč.
Co doporučujete nebo co používáte?
Zkoušel jsem eÚčty, ale tam mě docela odrazuje to, že provozovatelem je fyzická osoba a navíc jsem nenašel, že by to umělo automaticky (samo) zpracovávat výpisy z banky, ale je nutné je tam nahrávat ručně. A nemá to aplikaci ani pro WP8 ani W8. Umí ale celkem dobře pracovat se správou vozidel.
Moře financí zase nemá správu vozidel.