Prémiové účty u českých bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod ab84 6. 3. 2018 18:56

Možná hloupá otázka: A nedostal si náhodou výpověď z EP ke konci měsíce a oni teď napálili poplatek dle ceníku?
ab84
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Suky. 6. 3. 2018 21:45

Ne, minulý měsíc mi teprve založili KK a já zároveň přes IB vyžádal dodatkovou kartu.
Mne zatím netahají do žádných dalších produktů, ani mi nevyhrožují koncem...
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ab84 6. 3. 2018 21:56

Tak to zřejmě jen ještě nepropojili všechny jejich nastavení a nepromítli slevu, takže to snad reklamace vyřeší...
ab84
Nadšenec

Odeslat příspěvekod malda 8. 3. 2018 16:22

Zdravim, nezadal uz jste nekdo sveho bankere v Erste o potvrzeni o cestovnim pojisteni? Letim na Kubu a co jsem se docetl, obcas ho pozaduji. Na telefonu mi rekli, ze za takovy dokument chteji 250 Kc + DPH a ze osobni banker muze mit jine moznosti. Nechce se mi ale drazdit hada bosou nohou vzhledem k protaceni obratu...
malda
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Suky. 8. 3. 2018 18:21

Bankéře?
Osobního?
Prémiového?
Alespoň toho ostravského jsem ani nezkoušel a požádal přímo Kooperativu.
Nevěda co přesně potřebuji jsem požádal o asistenční karty pojišťovny pro žádost o vízum.

Ti se mne dotázali:
info@koop.cz píše:prosíme o upřesnění Vašeho požadavku, zda se jedná pouze o vystavení asistenční karty nebo jedná-li se o potvrzení platností pojištění pro účely udělení víza.

Pokud máte zájem pouze o vystavení asistenční karty, je zapotřebí se obrátit na Českou spořitelnu.

Já potřeboval to potvrzení s uvedením místa a času platnosti a vydali mi tedy Certificate of Taking Out Travel Insurance for ČS payment card Premier.

Přitom jsem původně dodal agentuře k žádosti o vízum dokument "General Terms and Conditions of Premier Travel Insurance for Holders of Visa Infinite Payment Cards", ale to jim bylo málo.

Doplněno: zatím mne nezkásli, zatím zadara...
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod paty07 8. 3. 2018 22:01

Jak je to s hotovostním vkladem cizí měny v EP? Je zdarma nebo se něco platí. Mám nějaké chechtáky, co bych tam chtěl dát.

Je nějaká devizovka, co má USD účet v ČS a udělají mi transakci s pár USD? V easychange mě s tím poslali k šípku, že pro pár babek nebudou dělat transakci přes jejich USD v ČS.
paty07
Diskutér

Odeslat příspěvekod Suky. 8. 3. 2018 22:43

RtFCeník
Zdarma
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Markil 9. 3. 2018 10:11

Já žádal osobního bankéře už před rokem. Poslal mi podepsaný a orazítkovaný papír mailem v PDF v ČJ i AJ. Jmenuje se to Potvrzení o sjednaném pojištění Premier. Nic jsem neplatil. Stojí tam od kdy mám to pojištění, kde platí, tabulka s limity atd. Používám to stále.
Markil
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Suky. 16. 3. 2018 22:22

Suky. píše:...
Doplněno:
Jo a napálili mi i ji poplatek 500 Kč za VISA.
U sebe bych to pochopil, měl jsem v únoru VISA debetku i kreditku (přestože jsem požádal o zrušení debetky, ale souběh tu byl), ale u ní to nechápu, 1 VISA by měla být zdarma a druhá je "moje" doplňková KK, tak nevím, za co platí.

Podal jsem reklamaci, uvidím.

Oba poplatky vráceny...
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 18. 3. 2018 07:51

malda píše:Zdravim, nezadal uz jste nekdo sveho bankere v Erste o potvrzeni o cestovnim pojisteni? Letim na Kubu a co jsem se docetl, obcas ho pozaduji. Na telefonu mi rekli, ze za takovy dokument chteji 250 Kc + DPH a ze osobni banker muze mit jine moznosti. Nechce se mi ale drazdit hada bosou nohou vzhledem k protaceni obratu...

Já jsem něco takového chtěl pro přítelkyni - a nic jsem neplatil. Ani jsem se s bankéřkou nepotkal, jsem jsem jí napsal, že bych potřeboval potvrzení v angličtině a odpoledne jsem si ho vyzvedl na recepci banky. Nic jsem neplatil.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod malda 19. 3. 2018 23:52

Je to tak. Potvrzeni nakonec vydal zdarma banker i primo Kooperativa. A pri vstupu na Kubu nikdo nic nechtel...
malda
Návštěvník

Odeslat příspěvekod frelichl 29. 3. 2018 11:12

Narazil jsem dve novinky u Erste premier:

1. Na cizomenovem uctu mi uz neblokuji castku v ekvivalentu 1000 Kc, muze se nekdo podivat, ze to ma taky tak? V podminkach se totiz porad pise o minimalnim zustatku, ale mam pocit, ze podminky na webu EP nejsou aktualni.

2. Doposud bylo vedeni tri cizomenovych uctu zdarma, ale jenom pokud slo o ucty v EUR, GBP a USD. Nyni jsou prvni tri cizimenove ucty zdarma bez ohledu na menu: https://www.csas.cz/static_internet/cs/ ... _CP.I..pdf (sekce 2)
frelichl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jumpmans 29. 3. 2018 11:22

jednicku muzu potvrdit - je to snad uz od ledna.
dvojku jsem nezkoumal, beztak potrebuju jen USD a EUR
jumpmans
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Prologer 29. 3. 2018 11:30

Super, mám to tak taky! Konečně nejsem na cizoměnových účtech v mínusu :)
Rád vás doporučím do Crypto.com, Revolut, Plutus apod. Napiště PM
Prologer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod eL Ká 29. 3. 2018 16:33

Erste ma taky novy neoficialni hack: prioritni platba v ramci CR mi odesla bez poplatku za prioritni platbu.
eL Ká
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka