Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
MiASX píše:Premiove sazby jsou sazby pro hlupaky, kteri si v nich plati osobniho bankere, zbytecne se o to zajimat.
taylor729 píše:Ja myslim ze si z nas dela legraci a bavi se reakcemi. Tohle by nenapadlo ani cloveka mdle mysli.
Cele mi to nějak nesedí, ta posloupnost udalosti je moc rychla.
MiASX píše:Je si myslim, ze je to hlupak, sam si rekl o poplatek a ted se tomu divi. Na to, aby si z nas delal legraci, je moc hloupy a opozdeny.
tmx643 píše:Tak bankéř ti sdělil, že díky investicím budeš mít účet zdarma. To byla jeho dobrá vůle, protože globální podmínky jsi podle tebe ani tak neplnil. Investice už půl roku nemáš, takže úplně nevím, co se ti nelíbí. Naštvaný být můžeš, ale jen a jen na sebe, když sis myslel, že ti to bude trvat navždy, i když ten účet nevyužíváš. Poplatek ti nevrátí a vzhledem k výpovědní době si ho vezmou i za květen. Leda že by ti to převedli instantně na plus konto. Ale tam je taky podmínka příjmu.
kamarad.michal píše:tmx643 píše:Tak bankéř ti sdělil, že díky investicím budeš mít účet zdarma. To byla jeho dobrá vůle, protože globální podmínky jsi podle tebe ani tak neplnil. Investice už půl roku nemáš, takže úplně nevím, co se ti nelíbí. Naštvaný být můžeš, ale jen a jen na sebe, když sis myslel, že ti to bude trvat navždy, i když ten účet nevyužíváš. Poplatek ti nevrátí a vzhledem k výpovědní době si ho vezmou i za květen. Leda že by ti to převedli instantně na plus konto. Ale tam je taky podmínka příjmu.
To je sice pravda, ale mohl mě říci, že výjimka je třeba na rok a já bych si to vše pohlídal a včas bych to řešil. Prostě bych tam dva měsíce před skončením popl. prázdnin, tam šel, ale já nic nevěděl. Nic nebylo písemně.
Účet jsem využíval, chodila mi tam mzda, trvalé příkazy, inkasa, platil kartou apod.
Rano bankéři zavolam o možnosti storno a hned službu Premium zruším.
Přejdu na ČSOB kontu Plus a tam si příjem 10000 Kč pohlidám tak, aby do zrušení účtu nebylo nic strženo.
V KB bude výjimka písemně garantována na 3 roky, takže to už je v pohodě si to pohlídat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků