To je mi líto. Naštestí mě u nich nic neváže. Při nejhorším odejdu jinam. Já jsem tam z důvodu toho, že jen díky tomu, že člověk využívá to co jinde má navíc cestovní pojištění a salonky. Nicméně v momentu, kdy začnu více cestovat, si chci koupit PriorityPass a neomezený na celý rok stojí snad 9 - 10 tisíc. Všechny salonky, neomezeně, celý svět.
Investice přes Erste Premier nedoporučuji. Nicméně bohužel, neznám žádnou instituci, co by dělala slušné pravidelné investice. Minulý týden jsem seděl s finančním poradcem z Broker Consulting a ty vstupní poplatky co chtějí jsou randál. Bohužel, vše jde do sítě, společnost si bere vždy jen správcovský poplatek. Já naštestí díky JT Bance a dalším se pohybuji na 3,1 - 6,5% ročně, fixně, bez poplatku. To když jsem řekl bankéřce, že mi někdo dává 5,5 % za rok a ještě bez poplatku tak mi nevěřila, že je něco takového na trhu. ( směnky, dluhopisy)
Jediný důvod co mě napadá, proč EP po tom šlape je ten, že díky hypotékám, hodně lidí získalo EP ( kriterium snad bylo 4mio ) což dnes stojí kde jaká nemovitost a dále, že hodně lidí funguje tak, že si tam přepošlou 70 tisí a pak si je přepošlou jinam a díky tomu limit splnuji. K čemu je bance takový klient? k ničemu.