Prémiové účty u českých bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod vit.spinka 14. 11. 2023 21:23

Tak čtu ty podmínky:
* Erste Premier započítává investice v Trader Go (což je levnější, než George)
* ČSOB Premium započítává Patrii
* ČSOB Privátní bankovnictví započítává Patrii (potvrdil kamarád pracující v ČSOB)
* Ale nenašel jsem, jestli Erste Privátní bankovnictví uznává Trader Go. Tuší někdo?
vit.spinka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fc70 15. 11. 2023 00:44

TraderGO: Cena za úschovu akcií a ETF/ETC 0,06% + DPH 25% vs. 0,06% přímo v ČS; poplatek za neaktivitu 25 USD / 180 dnů. „Odchozí/příchozí platby jsou prováděny jako zahraniční platby“.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod stepano 12. 12. 2023 17:18

Máte někdo klasickou KK s 1% cashbackem a jste v Erste Premiér? Ještě to pokoumu, ale zdá se mi, že mně chtějí dát jen tu EP kreditku, ne klasika
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 12. 12. 2023 17:42

K účtu Erste Premier standardně dávají nevracecí kreditku VISA Infinite. Pokud chceš klasickou vracecí kreditku, tak tu si musíš vyjednat přes osobního bankéře. Někteří bankéři EP ale tvrdí, že to nejde a pak je to nutné řešit na klasické pobočce ČS.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod frelichl 12. 12. 2023 17:45

Normalni vracejici kreditku jsem si pred x lety sjednal pres telefon, na pobocku jsem nemusel.
frelichl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 12. 12. 2023 18:01

Milos píše:K účtu Erste Premier standardně dávají nevracecí kreditku VISA Infinite. Pokud chceš klasickou vracecí kreditku, tak tu si musíš vyjednat přes osobního bankéře. Někteří bankéři EP ale tvrdí, že to nejde a pak je to nutné řešit na klasické pobočce ČS.

Na klasicke pobocce s EP nechteji jednat, mozna je to nadprace a provizi nedostanou, nevim.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod bubocz 12. 12. 2023 20:27

Milos píše:K účtu Erste Premier standardně dávají nevracecí kreditku VISA Infinite. Pokud chceš klasickou vracecí kreditku, tak tu si musíš vyjednat přes osobního bankéře. Někteří bankéři EP ale tvrdí, že to nejde a pak je to nutné řešit na klasické pobočce ČS.

Souhlas, nechce se jim do toho…
bubocz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mejnymejn 12. 12. 2023 23:10

Stejná zkušenost. EP bankéř tvrdil, že standardní KK už jako další vydat nemůže, když mám premier. Zavolal jsem na infolinku, tak jsme zadali žádost o tu standardní a prošlo to :)
mejnymejn
Návštěvník

Odeslat příspěvekod slavo963 13. 12. 2023 06:47

Zadal jsi o prevydani exHB, nebo o novou standard KK? Mne na EP lince tvrdili, ze po telefonu to nelze - prevydani, jenom zazadat o novou standard KK se scoringem a nejasnym vysledkem(ja bych t.c. nepresel)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod pivinecek 13. 12. 2023 08:19

taky mi řekla baba na infolince, že převydání není možné, jedině zrušení KK Hellobank a žádost přes registry o klasickou KK Spořky s nejistým výsledkem. To je postavené na hlavu, buď mají říct na rovinu, že KK neumí technicky převydat, a ne jak pitomci jednu rušit a o druhou žádat.
K dispozici zaměstnanecké slevy na Samsung
promo kódy v mém profilu (zeměkoule u jména) nebo SZ. Revolut, Vivid Card, Raiffeisenbank, IN100 české dráhy.
pivinecek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 13. 12. 2023 11:05

vedi, u sveho bankere(kde se mi fakt nechce)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Lafayette16 13. 12. 2023 11:58

A jaké má výhody ta kreditka VISA Infinite?
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod frelichl 13. 12. 2023 12:59

Moznost vysokeho limitu a na pomery kreditnich karet velmi nizky urok.
frelichl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bubocz 4. 1. 2024 06:46

PatrikChrz píše:Je tam několik možností, mně přijde nejsnáze splnitelné kombinované kritérium.
70 000 Kč obrat na účtu a průměrný zůstatek 250 000 Kč. Ten průměrný zůstatek se počítá pouze z posledních dnů v měsíci. Tj. stačí tam vždy na jeden den dát tuhle částku, aby tam byla přes půlnost z posledního na prvního a k tomu splnit obrat a je vyřešeno. Kdo má obavu, že se mu může stát, že některý měsíc může zapomenout, tak tam může dávat 400 tisíc a vyjde mu to i když jeden měsíc vynechá :D.

Ahoj,

Platí prosím stále to počítání průměrného zůstatku u Erste Premiér z posledního dne v měsíci?

Díky
bubocz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bufalobil1 4. 1. 2024 07:52

Když si pošleš 250 litrů na konci měsíce tak splníš i obrat ne? Nebo řeší že je to přeposlání?
bufalobil1
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka