Moc děkuji Patriku, k dnešku mám ještě nesplacenou jistinu úvěru, která převyšuje limit, ale za dva měsíce se dostanu pod limit, na majetkovém účtu právě nemám mnoho, z důvodu poplatků... U KK mám vždy vyčerpaný plný limit přes Revolut. Tj. mělo by to mýt i s rezervou..

Jinak, po změně podmínek u ČSOB Premium ho budu v prosinci rušit, Premium u ČSOB včetně KK, účet si ale nechám jako základní bezpoplatkový, už mi minulý týden volala bankéřka...
Proto jako náhradu za ČSOB Premium uvažuji KB Premium, v ceníku uvádějí:
Pro klienty KB Premium jsou zdarma produkty a služby v tarifu Exclusive, extra služba Premium, kreditní karta World Elite a 2x debetní karta VISA Platinum nebo Infinite.
U VISA Infinite je uvedeno: 10 vstupů ročně zdarma do salonků, ale je v seznamu pod kreditními kartami, nikoli debetními, nikde jsem nenašel cenu karty, případně minimální úvěrový limit. Máte někdo zkušenost?
https://www.kb.cz/cs/obcane/karty/infiniteA jako další alternativu uvažuji EXKLUZIVNÍM účtu u RB, se dvěma debetními kartami a KK RB Premium, celkem tedy také 10 vstupů do salonků zdarma.
Jaké máte zkušenosti?