PatrikChrz píše:Měla by se ale počítat i absolutní hodnota úvěrů, takže třeba vyčerpané kreditky by mohly pomoci (stačit, když budeš mít dostatečný limit)
Máš k tomu nějaké oficiální vyjádření banky? O tom se mi bankéřka nezmínila.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
PatrikChrz píše:Měla by se ale počítat i absolutní hodnota úvěrů, takže třeba vyčerpané kreditky by mohly pomoci (stačit, když budeš mít dostatečný limit)
PatrikChrz píše:Ano, stačí. Já tam tedy, pro jistotu dávám 400 000 kč, kdybych některý měsíc zapomněl - počítá se klouzavý průměr ze třech posledních měsíců (posledních dnů z těchto měsíců).
Měla by se ale počítat i absolutní hodnota úvěrů, takže třeba vyčerpané kreditky by mohly pomoci (stačit, když budeš mít dostatečný limit)
PatrikChrz píše:Zrovna minulý týden jsem se snažil u ČSOB uplatnit škodu za zrušený let. Na lince pro Premium klienty mi řekli, že se na to moje pojistka nevztahuje. U KB trvalo přes víkend, než zaplatili.
zoul píše:Zde nove info pro majitele GOLD uctu v Monete:
Od 1. 7. mate ke karte Gold ZDARMA 4 vstupy do letistnich salonku Priority Pass po celem svete. Ke vstupu staci fyzicka karta Gold. Od 1. 7. se take muzete registrovat do aplikace Priority Pass, kde ziskate mapu salonku. Vase MONETA Money Bank
Tohle by měl někdo otestovat. Jako lepší spread jak 0,5%, co má dneska směnárna Monety? Stejný spread jako má třeba Revolut nebo Rajfka (TMA)?v rámci Gold účtu získá zvýhodněné směny deviz přes mobilní aplikaci Smart Banky (oproti ostatním účtům)
bufalobil1 píše:Nebo jak řešíte storno dětského tábora či zaplaceného pobytu tady v České republice? Díky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků