Prémiové účty u českých bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod tulum 2. 9. 2024 07:00

wit.cz píše:Stále 1,5%. Počkám a případně napíšu bankéři.

Mám to stejně jako Ty, respektive 5 x zaplaceno (a zaúčtováno) kartou v srpnu a sazba pouze 1,5 % a u zvýhodnění to píše NE.
Tak dej plíz vědět, co Ti odpoví bankéř.
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod stepano 2. 9. 2024 08:17

K 5x platbě kartou je ještě podmínka, a to přihlásit se do Smartbankingu (mobilní appka) alespoň jednou v uplynulých 3 měsících. Splnili jste?
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tmx643 2. 9. 2024 08:26

Vždyť to píšou, že zvýhodnění platí od 6. v měsíci do 5. dalšího měsíce.
https://www.csob.cz/documents/10710/958 ... 240901.pdf
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 2. 9. 2024 08:50

To je na mě moc malé písmo, ale moc děkuji za info :-) Rovnou koukám, že limit je také 1 milion, tak to kvůli hrubým 75 Kč ani nebudu přesouvat z Partners.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod tulum 2. 9. 2024 09:02

stepano píše:K 5x platbě kartou je ještě podmínka, a to přihlásit se do Smartbankingu (mobilní appka) alespoň jednou v uplynulých 3 měsících. Splnili jste?

Jj splnil, ale tmx643 už na to přišel, kde je/byl zakopaný pes ;-)
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 2. 9. 2024 09:11

To co píšou o tom 6. dni, né vždy úplně platí, viz. moje srpnová zkušenost viewtopic.php?p=13765428#p13765428 Sice se u mě jednalo o nově založený SÚ, nicméně uváděné podmínky jsou stejné.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod kecinzer 4. 9. 2024 08:25

Máte někdo zkušenosti s tou rozšířenou zárukou u ČSOB Premium kreditky? Využil jste to už reálně někdo? Jde mi o zkušenosti jak probíhá to uplatnění.
Díky.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod JoKo_1 11. 9. 2024 12:42

kecinzer píše:Máte někdo zkušenosti s tou rozšířenou zárukou u ČSOB Premium kreditky? Využil jste to už reálně někdo? Jde mi o zkušenosti jak probíhá to uplatnění.
Díky.

Ano vyuzil som to nedavno a prebieha to standardne - oznamis poistnu udalost (napr cez telefon na CSOB Pojistovnu) a popises o aku vadu sa jedna. Nasledne ti zaslu email so zoznamom dokumentov ktore musis dolozit (potvrdenie z banky, ze si platil celu sumu za zbozi kreditkou, fakturu za zbozi, vyjadrenie servisu k cene za opravu pripadne ich vyjadrenie neopravitelnosti, fotografie poskozeni/vady). V mojom pripade sa servis vyjadril, ze ide o neopravitalnu vadu a CSOB Pojistovna preplatila 100% porizovaci ceny + naklady na vyjadrenie servisu.
JoKo_1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kecinzer 11. 9. 2024 13:09

Děkuji za zkušenosti.

"Zboží musí být zakoupené v České republice nebo internetovém obchodě s českou doménou jako nové a kupní cena musí být alespoň 2 000 Kč."

Stále mám dojem, že když si koupím něco na českém Apple Store (apple.com/cz), tak nesplním ty podmínky. I když mají české DIČ, tak na faktuře je:

Apple Distribution International Ltd.
Hollyhill Industrial Estate Hollyhill, Cork
Ireland
DIČ: CZ682980583
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xls 11. 9. 2024 14:47

Tou českou doménou myslí i třeba amazon.cz? Která se hned přepne na amazon.de?
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod Dr.D 11. 9. 2024 15:09

To je ten samý případ, co Apple. Když jde člověk na apple.cz, skončí na apple.com/cz
Dr.D
Nadšenec

Odeslat příspěvekod stepano 16. 9. 2024 10:14

Trávím ve Vídni na nádraží, protože všechny vlaky v důsledku povodní jsou zrušené. Máte někdo zkušenosti z cestovním pojištěním Premium KK ČSOB a ERSTE premium vzhledem ke zrušeným cestám vlakem?
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mate59 16. 9. 2024 15:18

Tam není co řešit.Penize za lístky tí vrátí a doprav se jak chceš a kam.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 16. 9. 2024 16:56

U mezinárodních jízdenek je ale standardně (mimo cesty uplynulý víkend) stornopoplatek, u ČD např. 3€/osobu. Ale pojištění toto podle mě nekryje.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod stepano 16. 9. 2024 20:51

Nejen storno poplatek, mám tam i noc v hotelu ve Vídni, taxík a MHD. Zkusím nejdřív refundaci na OBB, ale jen mě tak zajímalo, jestli to cestovní pojištění by se případně dalo na to použít.
stepano
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka