Prémiové účty u českých bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Michal Haufer 29. 9. 2024 16:57

Tangerine píše:Nevíte,zda se u Erste počítá do příjmových kritérií také doplňkové penzijní spoření, pokud je má člověk u nich? Nechce se mi tam pořád na spořícím účtu držet těch 250 tis, úročení už není nic moc a bude hůř.

počítá
Michal Haufer
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aaaa 29. 9. 2024 17:02

Da se zalozit Erste Premier na dalku? Zmenit ze standart uctu na Erste Premier? Nebo alespon, jde to zaridit v jakekoliv pobocce CS?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Milos 29. 9. 2024 17:24

Ne. Ano. Ne.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod kecinzer 30. 9. 2024 10:10

aaaa píše:Da se zalozit Erste Premier na dalku? Zmenit ze standart uctu na Erste Premier? Nebo alespon, jde to zaridit v jakekoliv pobocce CS?

Já bych se do toho Erste tolik nehrnul. Po schůzce s bankéřem jsem to raději odpískal. Ono to prakticky moc výhod nemá.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod stepano 2. 10. 2024 16:09

ČSOB SPořicí účet 4.25% do 1.5m, (vyšší limit, indiv. nabídka/jen pro oslovené) . Dostal jsem zprávu od ČSOB, že se na mě vztahuje ten vyšší limit do 1.5m , ale teď tu zprávu nemůžu nikde v IB ani appce najít. Nevíte někdo kde to najdu? Chci se ujistit, že to mám zapnuté a do kdy.
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 2. 10. 2024 16:53

Já se zeptal Kate na výhody na sú a ona mi přesně sdělila výhody k mému účru
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 2. 10. 2024 20:43

Jaká jsou kritéria pro těch 1,5 mil. Kč u ČSOB (indiv. nabídka)? Mám jen 1 mil. Kč. Premium mám.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Suky. 2. 10. 2024 21:01

Jsem na tom stejně.
Dnes mi někde probliklo 1.5 MKč, ale dotaz na výhody ukazuje jen 1MKč a Kate dělá, že nerozumí při otázce na ten slib.
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 2. 10. 2024 21:33

Mufinmufi píše:Jaká jsou kritéria pro těch 1,5 mil. Kč u ČSOB (indiv. nabídka)? Mám jen 1 mil. Kč. Premium mám.

Netuším, také mám nabídku jen do 1 mio
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Spock_lone_wolf 2. 10. 2024 22:20

No, mě přišlo potvrzení do zprávy v bankovnictví... Akorát to evidentně zapomněli upravit ve všech šablonách, protože v těle zprávy je tohle:
s1.png
s1.png (6.79 ) Zobrazeno 2263 krát

a v přiloženém pdf tohle:
s2.png
Spock_lone_wolf
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stepano 3. 10. 2024 06:21

Suky. píše:Jsem na tom stejně.
Dnes mi někde probliklo 1.5 MKč, ale dotaz na výhody ukazuje jen 1MKč a Kate dělá, že nerozumí při otázce na ten slib.

Kate je k ničemu. Taky mi říká nesmysly, nebo nerozumí otázce.
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jujec 3. 10. 2024 07:07

Já jsem to měl v aplikaci v části E-shop.
jujec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chrudimi 3. 10. 2024 08:33

Spock_lone_wolf: Mám to stejně, přišla nabídka, potvrdil jsem, že chci aktivovat, v IB ve schránce mám stejné potvrzení, v textu zprávy je 1 mil. a v příloze 1,5 mil. a nikde jinde to nelze zobrazit, ani Kate o tom neví.
chrudimi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 3. 10. 2024 09:45

Kate je dost mimo :)
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod baron84 3. 10. 2024 09:49

Kate je důvod proč jsem ČSOB zrušil
baron84
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka