PatrikChrz: ty jo, taky jsem nad timto uvazoval, je to zla situace ale jak sam vis ne vse muze clovek nacpat do letadla, kdyz ma dalkove lety, tak to ulozeni batohu / kurfu proste riskne a odbavi to, kdyz je to zdarma v cene letenky
Lidi nectou, ale zase kdyby precetl cedulku, kde mam uvedene jasne jmeno, email a telefonni cislo, tak tam je pomerne sance ze by ten clovek se snad ozval a vratil ne?
Rozhodne je vzdy dobre mit na tom i vlastni udaje a to tak delam a mam to napsano anglicky.
Drahe veci jako je stan, mam prave v prirucni brasne, ale proste nektere specialni repelenty nechci nest pres security a treba nuz. Proto to nakonec odbavim, abych se vyhnul ukazovani 3 lahvicek jako je specificky sampon na vlasy (blbe se shani) a ukazovani dalsich veci z batohu.
Jedine teda rikas, takovem pripade veci pokoupit treba v Sydney a pak se hadat po priletu s pojistovnou?
Ke vsemu ale clovek nema hned faktury, treba ja konkretne bych je nasel az po priletu domu
Sel by jsi dle toho i na policii v miste, abyse to sepsalo ze tobe treba zmizel kufr s potapeckou vystroji, ktery nebyl dorucen?
Policie ale nejspis rekne v miste, ze to snad za to odpovida letecka spolecnost a at to mas sepsane u nich
vpe: jo to tam mozna i mel, ale je otazka zda ten kdo to vzal, necha si kufr umyslne a nebo tam nic moc neni a rekne hmm to radsi vratim
Take mam z toho obavu, hlavne kdyz to putuje pres x statu a ruzne se to preklada.
-u obleceni nerealne, to fakt nebudu vedet kdy jsem co koupil z toho
-u spacaku mozna, jen pamatovat kde jsem treba dany spacak zakoupil to je vetsi vorisek
-batoh treba do dnes netusim kde jsem koupil a tak vim zhruba cenu ale nejsem schopen najit obchod odkud je
Dekuji ale za toto tema, dusledne se to pokusim vse zaevidovat pro pripad
-- 23. 10. 2024 15:09 --xls píše:Ještě že létám jen s pár většinou staršími hadry, fotodokumentaci a ostatní údaje bych dohromady asi nedal.
Policejni zaznam to se rika, zrejme proto, kdyz nevis zda to nekdo ukradl? Pripadne do nejakych par hodin, pokud mel kufr / batoh i jmenovku a udaje, jestli se nekdo neozve
Zjisti ze je mu to treba na nic.
Jenze ty litas urcite do Thajska ci do podobne destinace, takze tam mozna neresis jine veci.
Navic dnes se to stale zmensuje, ze jak potrebujes neco navic uz to musis pomalu davat na odbaveni.