Myslím, že banka si umí spočítat velmi dobře, co ji stojí přeposílač a jeho "ztráta" jako klienta.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
cuprayo píše:Možná už tu podobný dotaz byl, ale snažil jsem se vlákno projít a neviděl, tak se zkusím zeptat.
Teoreticky, když se vybere z kreditky 300k, přes vkladomat vloží na účet a nechá ležet celý měsíc na spořáku, tak se zároveň splní obě nové podmínky (ČSOB Premium).. Je to tak?
fc70 píše:https://cdn0.erstegroup.com/content/dam/cz/csas/www_erstepremier_cz/dokumenty/obchodni-podminky/obchodni-podminky-sluzby-erste-premier-02-25.pdf : Kritéria se od února musí plnit každý měsíc, ne jen v průměru za 3 měsíce.
cuprayo píše:Možná už tu podobný dotaz byl, ale snažil jsem se vlákno projít a neviděl, tak se zkusím zeptat.
Teoreticky, když se vybere z kreditky 300k, přes vkladomat vloží na účet a nechá ležet celý měsíc na spořáku, tak se zároveň splní obě nové podmínky (ČSOB Premium).. Je to tak?
losalamos píše:Bude nějaké tytyty od banky, nebo majitele účtu rovnou seknou do týla? Myslím, že to chce trošku vyčkávat, nechat věci plynout a případně připravovat záložní variantu.
retron píše:Banka dávno ví, který klient se jí "vyplácí" a který nikoliv. Bankéř v RB mi to kdysi prozradil, že systém automaticky vidí, kolik banku stojí. Takže kdyby chtěli, tak vůbec žádná kritéria zavádět nemusí.
esquire píše:Prijem se nyni bere i vklad do bankomatu? Nikde se o teto moznosti nepise.
saabik píše:retron píše:Banka dávno ví, který klient se jí "vyplácí" a který nikoliv. Bankéř v RB mi to kdysi prozradil, že systém automaticky vidí, kolik banku stojí. Takže kdyby chtěli, tak vůbec žádná kritéria zavádět nemusí.
O tom silně pochybuji. Bankéř je zřejmě tak trochu baron Prášil, nebo došlo k nepochopení ve verbální komunikaci.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků