Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
PULPANM píše:Lowmick píše:tmx643 píše:Reálně s RB přijdeš kromě lounge key vlastně o všechny výhody, co dává ČSOB premium. Navíc získáš multiměnový účet.
ČSOB Premium svoje výhody oproti RB má. Např. cestovko s plněním 100 mil. vs 10 mil., odpovědnost 10 mil. vs 4 mil., pojištění storna zájezdu 50 tis. vs 30 tis. a to pojištění elektroniky. Nicméně byla by to bohužel daň za to, že se mi v ČSOB nechce nechat ležet 300k. Letištní salonky má RB lepší (pro mě jak na T1, tak i T2), bonusový úrok na spoření případně taky, výběry ze všech bankomatů a multiměnový účet jsou zdarma stejně, jako v ČSOB. RB má i podobný partnerský program (RB Club), jako ČSOB. A vkladové automaty mohu používat dál ČSOB, pokud si u nich nechám Plus Konto. Byl by to krok zpět, ale v rámci nabídek se mí jeví, jako asi minimální.
NO také jsem zvažoval, jestli nepřejít na RB ale těch 300 tis není nic strašného, zatím je úrok celkem podobný u ČSOB jako u RB pokud to budou držet podobně, pak je jedno, kam těch " povinných" 300 tis zaparkuješ
Lip29 píše:A ještě malý dotaz, registrovali jste se v aplikaci LoungeKey, nebo to nemá smysl a vstupujete na plastovou kartu? Trochu mě odrazuje to, že v aplikaci nejde přidat obě karty pod jeden účet.
Díky.
dr._lukas píše:Předpokládám správně, že podmínky musí klient plnit až úderem nového roku a celý prosinec mě můžou vlézt na záda, ne?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků