Prémiové účty u českých bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jir.vesely 2. 5. 2025 16:49

Já vidím s ČSOB taky 25644 Kč, takže to bude možná jenom pohyb ceny v čase :)
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 2. 5. 2025 18:32

Alza Benefit od CSOB/CS je dozivotne?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Dr.D 2. 5. 2025 18:55

To nikdo neví, ale i kdyby to tak slíbili, tak víme, jak to se sliby "navždy" dopadá:-)
Dr.D
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 2. 5. 2025 19:12

@slavo963: Pokud Alza nezruší program Benefit a neprovedeš něco proti pravidlům, tak by ti členství v Alza Benefit mělo zůstat aktivní napořád.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod tmx643 2. 5. 2025 19:35

Členství zůstane napořád, ale jak bylo zmíněno, úroveň může být snížena. To se mi stalo u benefit programu přes mého zaměstnavatele. Například ten Alzák místo 356 Kč stojí těch cca 510 Kč. Takže degradace minimálně o dvě úrovně.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod josefbuba 2. 5. 2025 19:43

Ale mají to dobře vymyšlené. Teď mám raději dva účty u Alzy, kdyby náhodou došlo ke změnu úrovně a zvažuju zakoupení Alza Plus, protože nový účet má mnohem nižší ceny díky ČSOB než odměny přes mého zaměstnavatele.
josefbuba
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aaaa 2. 5. 2025 19:51

Me nastvali, aktivoval jsem Alza Plus, abych mel dopravu do Alzaboxu zdarma a pri objednani autobaterie nabidnou jen dopravu na adresu v cene pres 300 Kc. Delaji vam to take?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Milos 2. 5. 2025 20:00

Máme to taky tak, doprava zdarma s Alza Plus+ se totiž nevztahuje na všechny položky.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod peta809 2. 5. 2025 20:07

Bohužel je to tak. Není to zdaleka na vše a autobaterie, které vyžadují "specifickou" dopravu patří mezi ně.
peta809
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 3. 5. 2025 04:03

Autobaterii ten alzabox neunese
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Takiyako.Nakashi 3. 5. 2025 07:40

tmx643 píše:ČSOB premium dává kód do Alza benefit. Úroveň slevy nevím (jsou minimálně 3 úrovně slevy). Kód je unikátní a je ve smartu (a asi přijde i emailem v newsletteru).

Je mozne, ze je to individualni? Mam premium a v mobilu zadny "modrý banner nahoře" nemam, na pocitaci jsem se do te "Premium zóny" dokliklal, ale krome "Investiční fondy pro Premium" a "Aktuálně pro Vás - Zprávy z finančních trhů a přehled výhod." tam nic nemam.
Takiyako.Nakashi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mate59 3. 5. 2025 07:48

Došel mi email a benefit jsem aktivoval přes odkaz.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod samfuksa 3. 5. 2025 09:38

aaaa píše:Me nastvali, aktivoval jsem Alza Plus, abych mel dopravu do Alzaboxu zdarma a pri objednani autobaterie nabidnou jen dopravu na adresu v cene pres 300 Kc. Delaji vam to take?

Ano je to tak prý z bezpečnostních důvodů co jsem pochopil, ale zkus zavolat na infolinku předtím než objednáš, často dají aspoň nějakou slevu na dopravu nebo ji dají zdarma, záleží asi podle nálady :D
samfuksa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ripper6 3. 5. 2025 10:44

Muze ten kod vyuzit za me pritelkyne (nema CSOB a snad by jine jmeno nevadilo), kdyz uz Alza Benefit mam z prace (take jsme psali neverejny kod) ? :)

-- 3. 5. 2025 10:45 --

josefbuba píše:protože nový účet má mnohem nižší ceny díky ČSOB než odměny přes mého zaměstnavatele.

Hodne divny, hadal bych ze je to uplne stejny :hm
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Milos 3. 5. 2025 10:56

Přítelkyně ten tvůj kód klidně může využít, pokud jsi ho už nevyužil ty. Jinak by to bylo porušení pravidel Alza Benefit.

Není to divné, Benefit slevy jsou různé úrovně, takže přes různé kódy (přes různé zaměstnavatele) lze získat různě velké Benefit slevy.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka