Prémiové účty u českých bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Klient ps 25. 3. 2019 10:42

paty07 píše:
Klient ps píše:Ne. Jim šlo o to se zbavit sociálů co si tam posílají 70 litrů na 7x. Člověka, kterému chodí sedmdesátka z nějakého korporátního účtu nebo je zřejmé, že sedmdesátku má vydělanou z vlastního podnikání, do ***** nekopnou.

To víš že kopnou. Kamarád, co má SROčko, dostal taky výpověď kvůli tomu, že si točil prachy s manželkou. Ne fakt kvůli EP nebude pravidelně měsíčně vyplácet z firmy 70 tis. když to neutratí. :mrgreen:

Přesně, podobné přeposílací vyžírky mají útrum. Co nevidět budou ČS následovat zbylé čtyři banky.
Klient ps
Poslední varování

Odeslat příspěvekod drkarel 25. 3. 2019 10:49

Tobě ti přeposílači nějak leží v žaludku. :D
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Klient ps 25. 3. 2019 10:52

drkarel píše:Tobě ti přeposílači nějak leží v žaludku. :D

Mě jen fascinuje, že se někdo diví či dokonce rozčiluje, když mu banka po těhle kejklech zruší účet.
Klient ps
Poslední varování

Odeslat příspěvekod drkarel 25. 3. 2019 10:57

No dobře, každý tomu říká jinak, tak tedy fascinuje, když říkáš. :) Mně se na tom zase nelíbí ten přístup bankéřů - nechceš vzít pro Tebe nevýhodné produkty, které Ti poměrně násilně vnucujeme? = výpověď.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Klient ps 25. 3. 2019 11:18

Bankéři by stačilo, kdyby klient věrohodně prokázal, že disponuje majetkem v takové výši, aby mohl být obsluhován v pseudokategorii "prémiového" bankovnictví. Borci tady nemají plat 70, nedisponují 1,5 milionem korun, ale do EP se hrdě nosí jak pětka do záložny.
Neboj. Kdyby bankéř věděl, že borec z finexpertu fakt ten plat 70 nebo 1,5 mil na hotovosti má, nikam by ho nevyhazoval a nechal by si člověka ve svém portfóliu jako obchodní příležitost.
Klient ps
Poslední varování

Odeslat příspěvekod DoubleSix 25. 3. 2019 11:27

A není lepší si ty služby zdarma složit z více bank, než se snažit u jedné a být tam vázaný nějakými podmínkami?

Naštěstí nelétám, takže ty vstupy do salónků na letišti nepotřebuji. A jak jsem pochopil z té diskuze tady, tak to je asi ten hlavní důvod, proč většina diskutujících bojuje buď o EP nebo ČSOB Premium :-)
DoubleSix
Diskutér

Odeslat příspěvekod Klient ps 25. 3. 2019 11:40

V kategorii prémium kromě salónků nic není. Podle mě teda.
Klient ps
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Dr.D 25. 3. 2019 11:45

Taky záleží na bance i bankéři. Taková RB nejde obejít přeposíláním, ale svým chováním mě doslova vyhnala. A to jsem tam měl o dost víc, než 1,5M. Chovali se ke mně dost příšerně, byl jsem fakt šokován.
Dr.D
Nadšenec

Odeslat příspěvekod DoubleSix 25. 3. 2019 11:54

Klient ps píše:V kategorii prémium kromě salónků nic není. Podle mě teda.
Ještě jsou tam nějaká cestovní pojištění, ale s nízkými limity (hlavně ta odpovědnost).

-- 25. 3. 2019 11:55 --

Dr.D píše:Taky záleží na bance i bankéři. Taková RB nejde obejít přeposíláním, ale svým chováním mě doslova vyhnala. A to jsem tam měl o dost víc, než 1,5M. Chovali se ke mně dost příšerně, byl jsem fakt šokován.
Co si čekal, "banka inspirovaná klienty" :mrgreen:
DoubleSix
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 25. 3. 2019 12:00

DoubleSix píše:A není lepší si ty služby zdarma složit z více bank, než se snažit u jedné a být tam vázaný nějakými podmínkami? … Naštěstí nelétám, ...

Vnímám to stejně, ale kdybych létal, pak bych do toho taky šel přeposílacím způsobem, protože hlavní účet mám jinde a jsem na něj zvyklej. Takže bych neviděl úplně jistě to, že "borci" nemají 70k "plat".
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod cz01 25. 3. 2019 12:05

Dr.D píše:Taky záleží na bance i bankéři. Taková RB nejde obejít přeposíláním, ale svým chováním mě doslova vyhnala. A to jsem tam měl o dost víc, než 1,5M. Chovali se ke mně dost příšerně, byl jsem fakt šokován.

Podělíš se o zážitky? Docela jsem zvědavý.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ab84 25. 3. 2019 12:19

Mám EP, asi tak dva, tři roky. Chodí mi tam víc než povinné minimum, žádné přeposílání. Navíc mám od banky zadarmo některé jejich "zpoplatněné" služby. Občas létám, jen krátké lety bez přestupu, takže jsem nikdy vstup do letištního salónku nevyužil. Nic u nich uloženo nemám, dluhy taky srovnány. Banka se na mě už napakovala za více než 10 let dostatečně, měl bych mít služby předplaceny nejmíň na 100 let. Bankéřka mi jednou za rok zavolá, popřeje hezké vánoce a nenuceně se zeptá, zda je všechno v pořádku, nikdy mi žádné fondy nenutili. Výpověď tedy nečekám, ale třeba mohou překvapit :)
ab84
Nadšenec

Odeslat příspěvekod DoubleSix 25. 3. 2019 12:21

drkarel: tomu rozumím. Ale už to tu padlo, banka si asi špatně nastavila podmínky pro EP. Ona nechce přeposílače a rozdávat jim zdarma vstupenky do letištních salónků. Chce asi klienty, co u ní budou používat nějaké portfolio produktů. A teď se to snaží dost necitlivým způsobem zajistit.
Proto se nikam necpu, abych nebyl eliminován :-)
DoubleSix
Diskutér

Odeslat příspěvekod čulibrk 25. 3. 2019 13:19

Klient ps píše: ..... Neboj. Kdyby bankéř věděl, že borec z finexpertu fakt ten plat 70 nebo 1,5 mil na hotovosti má, nikam by ho nevyhazoval a nechal by si člověka ve svém portfóliu jako obchodní příležitost.

Opět nesmysl, po obdržení výpovědi z Erste Premier jsem si domluvil ještě jednu schůzku s bankéřem, prokázal jsem mu výše uvedené výpisy z jiných bank a stejně výpověď nestáhli a doporučili mi jen "Moje Zdravé Finance".
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 25. 3. 2019 13:45

DoubleSix píše:A není lepší si ty služby zdarma složit z více bank, než se snažit u jedné a být tam vázaný nějakými podmínkami?

Naštěstí nelétám, takže ty vstupy do salónků na letišti nepotřebuji. A jak jsem pochopil z té diskuze tady, tak to je asi ten hlavní důvod, proč většina diskutujících bojuje buď o EP nebo ČSOB Premium :-)

Já mám za sebe ČSOB premium jen kvůli různým pojištěním zdarma, ať už to je cestovní, odpovědnosti nebo blbé pojištění krádeže mobilu..To, že si tam pošlu 50 tisíc měsíčně ví bankéřka od samého začátku.
dr._lukas
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka