Potom tie sluzby tak aj vyzeraju.
Erste to asi riesi viac, pretoze oni dotuju vstupy do LoungeKey, CSOB to je jedno, lebo su vo fazi nahanania klientov a ostatnym asi tiez, lebo maju mizive vyhody, takze to banku asi takmer nic nestoji. Napr.kto pri zmysloch by pouzival UCB ako primarnu banku, ked prikaz zadany po 20.hod dorucia v rezime D+2
No ale zmeni sa management a zas Erste si povie, ze chce byt lidrom, tak budu naberat, CSOB zas mozu zacat vyhadzovat. U tych CSOB to je take zvlastne, sami odporucaju preposielat, ked chcete ucet pre partnera zadarmo

Niekto tu spominal, ze sa to na nic nehodi okrem salonikov, tak v Prahe ten private security je skvely (vezmu skupinu, staci ak ma jeden Erste), ked cestujeme s deckami. Salonik takisto bodne. Kto bol napr.v zurichu, tak vie, ze tam maju skvele sluzby pre rodiny a do salonika sa ani neoplati ist.
Ja si myslim, ze sa to teda hodi, staci sa pozriet, kolko stoji iba samostatne poistenie storna, nehovoriac o zdravotnom poisteni pre jednotlivca a rodinu. Pre niektore krajiny moze byt 10m malo, ale preto ma clovek tych uctov kludne viac. Navyse je sanca, ze draha liecba sa bude hradit z poistky cloveka, ktory to sposobil...
Poistenie zodpovednosti platne celosvetovo je sucastou poistiek nehnutelnosti a domacnosti a stoji nula nula nic. A poistovna vie, preco je take lacne.