Prémiové účty u českých bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod paty07 28. 3. 2019 13:41

Je fakt, že to nebyla výplata, ale ten účet kromě otočky byl normálně využívaný na platby a stejně dostal účet výpověď.
paty07
Diskutér

Odeslat příspěvekod čulibrk 28. 3. 2019 14:35

Já se výpovědi nedivím, ale mohli mě předem varovat, nebo upozornit, že mi například hrozí. Ovšem divím se, že ani na nabídku, že účet začnu plně využívat a přesunu k nim své úspory reagovali zamítavě. Když jsem chtěl, ať mi položí na stůl podmínky, za jakých bude možno v EP pokračovat, tak nevěděli co říci a jen ať jdu zkusit "Moje zdravé finance".
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod vpe 28. 3. 2019 15:28

Treba to komunikujes se spatnymi lidmi a proste vedi ze nemas ten prijem (tedy neplnis zakladni podminku), nebo mas?
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod alfas123 28. 3. 2019 15:52

Tam su 3 podmienky a staci plnit jednu.
alfas123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Delitzsch 28. 3. 2019 17:23

Formální plnění jedné z podmínek samo o sobě nestačí. Na službu není nárok. Je třeba "opětovně získat důvěru" na MZF. Opravdu by mi pojištění ani salonky nestály za to podstupovat takový proces...
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod francikas 28. 3. 2019 17:50

pro zdejsi milionare: je uplne jedno kolik mate penez za mesic v prutoku v premium bance (ano radsi se bavme tak do 110 netto mesicne) ale kolik proste poustite do jednotlivých projektu co vam nabidne vas osobní banker, z ceho asi myslite ze banka hlavne chce vydelavat? proste banka ma zajem zapojit klienta do produktu z ceho ma zisk a banker provize a pokud se 7 petkama budete max tocit tak k cemu to je ? proste dame tech volnych prostredku mesicne tu a tu a jste tam na 12 litrech co se proste mesicne toci v jakykoliv derivátech to je zajima, uff.
Založ Richee účet přes můj kód 10077241 a dostaneš navíc 300,-Kč do začátku.
francikas
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MiASX 28. 3. 2019 18:29

No dobre, ale jsme zas zpatky u toho, ze do jejich nevyhodnych produktu se da ukecat jen hlupak.
:D
MiASX
Nadšenec

Odeslat příspěvekod francikas 28. 3. 2019 21:47

hele ja nevim hlupak, ja dam pripady, jses hlupak kdyz nakupujez v eshopu co je draha a je kazdy den v tv, jses hlupak kdyz nakupujes v lekarne co je porad v tv? nejses , ale to ze to koupis na netu s osobnim odberm o 15 procent levneji z tebe dela chytraka?

proste nekdo to nereis a je to pod jeho uroven resit tak malo.
Založ Richee účet přes můj kód 10077241 a dostaneš navíc 300,-Kč do začátku.
francikas
Návštěvník

Odeslat příspěvekod motley 28. 3. 2019 22:23

A nabízí Erste nějakej slušnej produkt ? V minulosti jsem investoval do nemovitostí, teď se mi zase nashromáždily nějaký volný prostředky tak přemýšlím co s tím... Do koupě domu / bytu se mi teď nechce. S podílovýma fondama, ETF apod. zatím nemám zkušenosti. Zvažoval jsem termín. vklad u J&T na 24 měs., momentálně 2,00 % p.a. Díval jsem se, že fondy jsou dlouhodobější záležitost, nevím, jestli se mi do toho chce...
motley
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MiASX 28. 3. 2019 22:30

Jsi se zblaznil ne? V CS najdes jen vojebavky pro hlupaky.
MiASX
Nadšenec

Odeslat příspěvekod alfas123 28. 3. 2019 22:54

Moses skusit portu, pretoze co tu ludia pisu, tak CSAS nema dobre fondy a ani neviem, ci maju etf
Ideálne 0 za vstup a výstup, dividendy a max 1% za správu;-)
alfas123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod suram 29. 3. 2019 06:04

Sleva 8000 Kč na Samsung S10 při založení U-konta Premium.
https://www.unicreditbank.cz/cs/obcane/ucty/u_konto_premium/samsung.html
suram
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 29. 3. 2019 07:27

Škoda, že po slevě je cena vyšší než v ověřených obchodech na heurece..
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod MiASX 29. 3. 2019 07:34

To je divne, pisi tam sleva az 8000 Kc z trzni ceny telefonu.
:hm
MiASX
Nadšenec

Odeslat příspěvekod stewen11 29. 3. 2019 09:39

Zdravím všechny nadšence,

co si budeme...jde mi o salonky,protoze hodně lítám a tak koukám po Erste a ČSOB. Kamarád mě navíc nazhavil, když mi vyprávěl, jak karty už má dva roky a vždycky si jenom preposila mezi sebou (má firmu, takze ten obrat skutečně má).

Teď tu ale čtu, jak to všem ruší atd. a moje otázka je: mam v erste schůzku příští týden - mam si vymyslet nějakou story a snažit se kartu získat nebo spíš jít cestou upřímnosti a snažit se bankéře nějak ukecat případně dat najevo zájem v budoucnu o jiný produkty?

Taky mi jde o to, abych se po nedobrovolne výpovědi neocitl někde na blacklistu a neměl pak utrum i s dalšíma bankama.

Diky předem za odpověď,
S.
stewen11
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka