Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Na Heurece je nejlevnější za 27 890 Kč.wit.cz píše:Škoda, že po slevě je cena vyšší než v ověřených obchodech na heurece..
Jestli chceš, aby tě banka považovala za dlouhodobě korektního, je snad bezesporu, že bys neměl lhát ani ji nepřímo uvádět v omyl.stewen11 píše:Teď tu ale čtu, jak to všem ruší atd. a moje otázka je: mam v erste schůzku příští týden - mam si vymyslet nějakou story a snažit se kartu získat nebo spíš jít cestou upřímnosti a snažit se bankéře nějak ukecat případně dat najevo zájem v budoucnu o jiný produkty?
Taky mi jde o to, abych se po nedobrovolne výpovědi neocitl někde na blacklistu a neměl pak utrum i s dalšíma bankama.
jan23 píše:
Ahoj chtel jsem se zeptat jak funguji podminky, aby vedeni uctu bylo zdarma.
Vedeni uctu je zdarma, kdyz na ucet prijde bankou urcena min. castka - viz nize.
1) Otazkou je jestli ten prijem musi prijit, kazdy mesic nebo jestli funguje klouzavy prumer.
2) Reklamoval nekdo uspesne u EP poplatek, kdy neprisla nim. castka v mesici?
EP 70 K
CSOB Premium 50 K
Diky
jAN
drkarel píše:Použil špatný termín místo "požádat o shovívavost".
drkarel píše:Použil špatný termín místo "požádat o shovívavost".
fc70 píše:Jestli chceš, aby tě banka považovala za dlouhodobě korektního, je snad bezesporu, že bys neměl lhát ani ji nepřímo uvádět v omyl.stewen11 píše:Teď tu ale čtu, jak to všem ruší atd. a moje otázka je: mam v erste schůzku příští týden - mam si vymyslet nějakou story a snažit se kartu získat nebo spíš jít cestou upřímnosti a snažit se bankéře nějak ukecat případně dat najevo zájem v budoucnu o jiný produkty?
Taky mi jde o to, abych se po nedobrovolne výpovědi neocitl někde na blacklistu a neměl pak utrum i s dalšíma bankama.
Co se ostatních bank týče, to je momentálně asi omezené na úvěrové registry – ale bank s prémiovými účty tu je, a asi i bude, dost málo, tak asi nestojí za to našvat ani jednu z nich.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků