Prémiové účty u českých bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod alfas123 6. 4. 2019 11:55

S Koop skrz EP skusenosti dobre v Rakusku. Ale inak nie, suhlasim.
alfas123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod curvecardik2 8. 4. 2019 13:13

To je hezký, prošel jsem do salonku na "LoungeKey aplikaci" i když mám EP zrušený. :-) Do IB se už nepřihlásím, tak jsem zvědav, jak se s tím EP popere.
curvecardik2
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 8. 4. 2019 13:36

Aby ses nedivil, až ti dá 30 euro k úhradě :(
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod alfas123 8. 4. 2019 13:41

To je integracia :-)
alfas123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Delitzsch 8. 4. 2019 13:47

To je jako najíst se v restauraci a útratu nezaplatit. V podstatě by měla banka přeúčtovat náklad klientovi jako v jiných případech, když vznikne s odstupem k tíži původní smlouvy. Otázka je, jestli to bude ČS stát za to řešit.
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod curvecardik2 8. 4. 2019 15:42

S náhradou počítám, byl to test bojem. Jen jak mě bude EP kontaktovat. Počítám, že jedině doporučeným dopisem.
curvecardik2
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Hafi 11. 4. 2019 10:18

ČSOB Premium přechází od července taky na LoungeKey. Čtyři vstupy zůstávají. Otázka zní, jestli si to přethne data s PriorityPassu, nebo by šlo během roku vyčerpat 8 volných vstupů... A jestli se PriorityPass automaticky deaktivuje, nebo půjdou volné vstupy využít v rámci platnosti i po červenci.
Hafi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tomason87 11. 4. 2019 12:06

Kde je prosím ta informace o LoungeKey a ČSOB Premium? Jinak v podmínkách jsem našel, že jsou 4 vstupy ročně zdarma. Měl jsem pocit, že tu bylo uváděno, že to jsou 4 vstupy celkem bez obnovy...
Tomason87
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Lafayette16 11. 4. 2019 16:06

Tomason87 píše:Kde je prosím ta informace o LoungeKey a ČSOB Premium?

Návrh nových podmínek od července:
Vstup do letištního salonku – měníme poskytovatele této služby, nově jím bude LoungeKey, a také
měníme výši poplatku na 32 USD včetně DPH (dříve 30 USD + 21 % DPH), takže ve výsledku ušetříte;
navíc na webu LoungeKey hned zjistíte počet svých vstupů.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod cz01 12. 4. 2019 20:20

V nových podmínkách pro ČSOB Premium je, že partner/ka má nově nárok na zlatou kartu, tak kdyby to někoho zajímalo.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod bubocz 12. 4. 2019 20:26

audiobullys píše:To nečti , je to Kooperativa takže neplní a krátí pojistné plnění , naky asistenční služby v zahraničí jsou pak naprd když tejden premejslej jak se vyvluk outdoor z plnění jak ušetřit na prevozech, na doktorech , nemocnicích.protoze to jsou miliony co litaj pak vzduchem když tě máj převážet z Bali do Čech a v místních nemocnicích chtěj ty miliony zaplatit cash v hotovosti předem .

Mohu se prosím zeptat, v které oblasti se takto chová? Máme v rodině zkušenost s 3 pojistnými událostmi, z toho 2 krádeže včetně elektroniky, při kterých bylo plnění cca do týdne v pořizovacich cenách bez jediného problému, žádné plnění se ale netýkalo zdraví či zodpovědnosti
bubocz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ripper6 13. 4. 2019 04:00

audiobullys: jasne a vsichni lidi co cestuji a kor na levne Bali maji na uctech mega? Kde na to berou aby predali v cash? :) To je nesmysl. Jsi vem ze tohle kazdej nema a casto castky uz nad 200tisic.A jsi vem ze to Bali jeste bude v poho.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod alfas123 13. 4. 2019 04:54

cz01 píše:V nových podmínkách pro ČSOB Premium je, že partner/ka má nově nárok na zlatou kartu, tak kdyby to někoho zajímalo.

Myslis debetku alebo KK?
alfas123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod cz01 13. 4. 2019 07:11

Debetní, ale nic v podstatě neumí, jen barva a Mastercard program, to je trochu málo.

"Upravujeme položky u Premium Konta: „Poskytnutí debetní karty pro majitele zdarma: Visa Infinite nebo (Visa Classic / Debit Mastercard škrtnuté) “ a „Poskytnutí debetní karty pro partnera zdarma: Visa Classic/Debit Mastercard / Zlatá karta Mastercard“
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod retron 16. 4. 2019 13:03

K 31. květnu 2019 ukončujeme stávající pojištění, které bylo navázané na debetní nebo kreditní kartu Visa Infinite. Od 1. června 2019 bude cestovní pojištění automaticky součástí služeb k Vašemu účtu Premier. Nově jsou tedy nezávisle na typu platební karty pojištěni všichni majitelé účtu Premier se službou Erste Premier.

Cestovní pojištění Premier ochrání Vás i Vaše blízké při cestách v zahraničí:
• vztahuje se na neomezený počet výjezdů pro celou rodinu včetně až tří dětí do 18 let,
• nabízí nadstandardní pojistné krytí léčebných výloh až 10 milionů Kč a
• zahrnuje pojištění odpovědnosti až do 6 milionů Kč.

Nově pojistné krytí rozšiřujeme například o tyto výhody:
• pojištění storna cestovní služby do 30 tisíc Kč na pojištěnou osobu
(tj. až 150 tisíc Kč na rodinu),
• zahrnutí až tří vnoučat cestujících společně s majitelem účtu Premier,
• službu Travel Asistent, která poskytuje asistenci a zajišťuje kompenzaci při zpoždění či zrušení letů z EU nebo s dopravcem se sídlem v EU,
• zvýšené krytí právní ochrany včetně zastupování u soudu z 50 tisíc až do celkového limitu pro pojištění odpovědnosti ve výši 6 milionů Kč,
• rozšíření pojistného krytí na další sporty – skoky na gumovém laně, jízdu na čtyřkolkách a motokárách a jízdu na „U“ rampě a ve skateparku,
• asistenční linku, která Vám při pojistné události zprostředkuje tlumočení ze světově nejrozšířenějších jazyků.
retron
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka