mate59: blbost, banker to prave resi a hlida dost, kor kdyz jses zvlast novej klient... a fakt hodne zalezi presne na jakyho natrefis, zda si hraje na neco vic a podle toho chce mit klientelu co tam chodi ci nikoliv.
Sice se to tyka Erste, ale muzu povypravet....
podle fora a info pres PM zde, jsem si jel zalozit s radosti ucet do Erste - Gestin v Celnici.
Tam uz mi nebylo prilis sympaticke to prostredi a ani slecna u pultiku.
Usadila me do sedacky, dostal jsem trochu robustniho chlapika pana bankere.
Choval se hodne managersky vic, no a hned bajil o tom jak cili na ty lepsi klienty.
Vse zalozeno celkem ok, nic neresil moc, nechtel.
Musel jsem tam jeste jednou neco na skok poresit a uz to jelo...
ukazal me monitor, natocil ho ke me a rekl ze takto ne!
Videl presne odepsano z uctu, pripsano.
Ucet jsem pak v tichosti prestehoval jinam, byl klid pres 2 roky, ale zas dotycna bankerka co teda neresila, me uz volala ze je to prutok, takze by to chtelo optimalizovat a zas na pobocku.
Ja tam samozrejme nesel, uz na to pecu, at to klidne zrusi.
Tyhle prastary banky, kde musi clovek litat na pobocky a bankeri ho nahanej
Rad vyuziju hold, pockam, ale litat tam vecne nebudu.
UCB - prastara banka, spis nepouzitelna to je fakt moc, ale tak vyhoda... nechavam.
CSOB - zkusim ted, to bude dalsi prastara banka.
Vseobecne nebejt tech PREMIUM uctu s pojistenim a salonkem, tak na to clovek fakt kasle.
To uz Creditas, mBank a nebo AirBank je uplne jinde pri reseni
A nerikejte me ze clovek co lita, foti, nataci, je vecne pryc, leti soukrome nekam a ma prachu ze nevi uz kolik... ze lita na pobocku a osobni setkani s bankerem
A nebo ze ho hledaj vecne, nahanej a on jen domlouva schuzky, aby zas nejakej banker mohl prudit ze se setka a prijede