Jinak u té TOP nabídky je zajímavé taky, že u zlatých karet nejsou ani výběry v zahraničí zdarma a v tuzemsku fungují taky podle konceptu MojeOdměny (1 platba kartou = 1 výběr z bankomatu zdarma), zdarma tyto služby má až ta Platinum Visa:
http://www.sazebnik-kb.cz/cs/obcane/kar ... arty.shtmlTaky je zajímavé, že součástí je člensví v Priority Pass (letištní salonky), ale je to Standard Membership v ceně 99 € ročně, kde jsou jednotlivé vstupy zpoplatněné. Na to, že to nabízí k platinové kartě mi přijde taková banka sporostě lakomá (mohli tam zahrnout aspoň Standard Plus Membership s 10 vstupmi v ceně) - ale zase si nedělám iluze, že jiné banky nabízí více (pravděpodobně ani Erste Premier nemá vyšší level na Visa Infinite kartě)...
-- 7. 7. 2014 12:47 --To je dobrá otázka. Já si myslím, že většina lidí ani netuší jaké typy účtů nabízí banka, níž jsou klienty. Já jsem v okolí nikdy nespozoroval, že by někdo vůbec řešil kolik přesně platí bance za nějakou službu. Prostě asi každé zboží má svého kupce.