Prémiové účty u českých bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod paty07 27. 4. 2019 12:25

Na ČSOB Premium jste se objednávali nebo přišli na pobočku a vlezli někam mezi premium bankéře?

Pouští bezpečáci na T2 privátní kontrolou na PP / Lounge key?
paty07
Diskutér

Odeslat příspěvekod psovod78 27. 4. 2019 14:18

paty07 píše:Pouští bezpečáci na T2 privátní kontrolou na PP / Lounge key?

Ne. Musis mit kartu s logem Erste Premier nebo RB s letadylkem. Kdyz mas jenom PP, reknou ti, ze do salonku sice na PP muzes, ale musis normalni kontrolou a pak se do salonku vratit zadem.
psovod78
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod paty07 27. 4. 2019 15:07

Ok takže si nechám karty na procházení kontrolou :D
paty07
Diskutér

Odeslat příspěvekod psovod78 27. 4. 2019 15:46

Dej vedet, jestli sekuritaci koukaji na platnost karty. Pokud ne, a da se jit s proslou tak dam EP zrejme taky papa.
psovod78
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Roman1989 27. 4. 2019 16:40

paty07 píše:Na ČSOB Premium jste se objednávali nebo přišli na pobočku a vlezli někam mezi premium bankéře?

Je třeba se objednat na určitý čas. Alespoň v Brně na pobočce.
nabízím referral: Revolut, ČS, KB, Raiffka, mBank (prsten pro vás za 1kč), IBKR (za který dostanu 200 usd a Ty až 1000 usd).
Roman1989
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod paty07 27. 4. 2019 18:03

psovod78 píše:Dej vedet, jestli sekuritaci koukaji na platnost karty. Pokud ne, a da se jit s proslou tak dam EP zrejme taky papa.

Mě EP ruší, ale karty ještě nějakou dobu budou platné.
paty07
Diskutér

Odeslat příspěvekod anonymni 27. 4. 2019 18:48

Tak jsem dnes volal na infolinku služby ČSOB Peremium a operátorka mi sdělila, že systém jim vyhodnotil, že podmínky pro službu opravdu neplním.
Zda je tam nastavena od bankéře nějaké vyjímku v placení poplatku, to tam bohužel nevidí.
Mám obavy, aby mi účet nebyl zpoplatněn.
Sama říkala, že o tom nijak kleinty neinformují a, že účet je automaticky zpoplatněn.

Já jsem nikdy žádný poplatek neplatil. Tak nevím, zda tam není od ředitele pobočky nějaká vyjímka a taky na jak dlouho, protože to je zcela zásadní.
Budu muset zavolat bankéři, ale bojím se, aby mi to vyjímku prodloužil.

Co mě poradíte?
anonymni

Odeslat příspěvekod dr._lukas 27. 4. 2019 19:18

Ty si neumíš přeposlat 50 tisíc z jiného účtu?
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod MiASX 27. 4. 2019 20:09

:D
MiASX
Nadšenec

Odeslat příspěvekod anonymni 27. 4. 2019 20:22

dr._lukas píše:Ty si neumíš přeposlat 50 tisíc z jiného účtu?

Přeposlat 50 000 Kč není problém, jen je na to třeba myslet každý měsíc, případně nastavit trvalý příkaz u obou bank. Jen mi to přijde stupidní a časem na to přijdou.

Já jen nevím, že mi poplatek nestrhávají, asi je tam nějaká vyjímka ředitele pobočky, tenkrát ohledně investic, které jsem u nicjh měl a prodělal jsem.

Teď již od listopadu investice nemám a bankéř mi toleruje spořící Duo Prfit Plus s 2% úrokem, kde je podmínka, že musí být ve stejné částce vedeny investice do fondů. Já ve fondech nic nemám, ale spořící účet ano. Ten bohužel s úrokem 2,0% však v červnu skončí.

Myslíte, že nemusím plnit podmínky, že mám vyjímku? Nehrozí, že mi to zpětně doúčtují?
anonymni

Odeslat příspěvekod drkarel 27. 4. 2019 21:02

Myslím, že tu výjimku sis právě zrušil těmi blbými dotazy. :) Co tu, sakra, furt řešíš? Na účet, který máš, nemáš, a přeposílat nechceš. Poplatky taky platit nechceš. Tak to zruš a máš pokoj.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 27. 4. 2019 21:04

Pardon, ale tohle je ještě vyšší level než vlazy.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Delitzsch 27. 4. 2019 21:08

kamarad.michal píše:Myslíte, že nemusím plnit podmínky, že mám vyjímku? Nehrozí, že mi to zpětně doúčtují?

Nemáte žádnou výjimku. Zpětně Vám všechno doúčtují včetně pokuty ve výši 35% z dlužné částky a hlavně Vás odnese Klekánice, se kterou ČSOB polupracuje při čištění kmene, což tady pořád řeším a nikdo fakt nechápe proč... :D
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 27. 4. 2019 21:11

Chlapci, vyčistěte si kmen a hned vám bude líp. :)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod tmx643 27. 4. 2019 22:06

Joj, sám upozornit banku, že už rok mi nestrhává 900 Kč měsíčně, to je level Mirek Dušín. :D
Nyní bych radil okamžitě účet vypovědět, protože pokud máš i špatný úrok na spořáku, tak buď máš zadanou výjimku a tu ti teď vypnou, nebo mají bordel v systému a jak ho odstraní, naúčtují ti ten poplatek od začátku (respektive od půlky 2018, kdy končila ta dvouletá doba hájení, co prý na začátku byla). Takže to bude desítka.
tmx643
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka