franko_cz píše:Pochybuju že jsi všechny ty karty zkoušel všude po světě na výběr z bankomatu ale to je fuk.
Já myslím, že to napsal dost jasně, zkoušel to přece "na bankomatech celosvětových bank"
-- 9. 7. 2014 08:26 --Já zatím nebudu klepat na dřevo, ale v rámci možností jsem celkem s UCB spokojen a to jsem nemyslel, že někdy řeknu. Celkem mám vydané 4 platební karty (z toho jednu k Multi kontu, kde mám i nastavené svolení k inkasu kreditky).
Na pobočce vždy všechno proběhlo dle očekávání, tedy zadání požadavku a jeho realizace, žádné nabídky dalších produktů a pod., akorát se vyskytl menší problém se zařazením KK AXA Club do konta, ale taky vyřešeno, leč byla nutná další návštěva.
Informace jsem dostal někdy zmatečné, ale to už beru s rezervou - v nějaké nízkonákladovce jako Equa či Fio by se informace ani nesnažili zjistit, holt kvalita personálu na pobočkách je žalostná, ale to je u bank spíše obecný problém.
A jedna z těch nejdůležitějších věcí spokojenosti zákazníka - doporučil bych jejich služby někomu jinému? Rozhodně
ne!
Nabídka to pro každého není, každému může více vyhovovat něco jiného a málokdo se je ochoten vyhnout nástrahám a pastičkám v sazebníku a pod. a že jich je - až taková hitparáda to určitě není, ale jak psal xls, za málo peněz málo muziky.