Prémiové účty u českých bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Monostatos 30. 5. 2024 17:34

Funguje někomu přístup do salónků LoungeKey přes CSOB premium? Mě v salonku odmitli s tím, že ta MC World Elite není v Lounge Key registrovaná. Registrovat kartu přitom nejde, jelikož LK hlásí, že už tam je jiná karta, což bude asi ta samá před obnovou.... osobní bankéř říká ať si to vyřídím s Lounge key, ti vůbec ne zprávy nereagují..... tady ve fóru se ptám proto, že mě paranoidně napadlo, jestli to ČSOB nemá tak nastavené schválně...jako že nabízí benefit, který fakticky nelze čerpat.
Monostatos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 30. 5. 2024 18:08

xls píše:Tak jsem to ještě dohledal, byla to ČSOB pojišťovna a Mondial Assistance.

Ten můj případ šel přes Global Assistance a super spokojenost
Radek.Hulan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 30. 5. 2024 18:51

Monostatos píše:Funguje někomu přístup do salónků LoungeKey přes CSOB premium? Mě v salonku odmitli s tím, že ta MC World Elite není v Lounge Key registrovaná. Registrovat kartu přitom nejde, jelikož LK hlásí, že už tam je jiná karta, což bude asi ta samá před obnovou.... osobní bankéř říká ať si to vyřídím s Lounge key, ti vůbec ne zprávy nereagují..... tady ve fóru se ptám proto, že mě paranoidně napadlo, jestli to ČSOB nemá tak nastavené schválně...jako že nabízí benefit, který fakticky nelze čerpat.

Měl jsem podobný problém, musel jsem kartu z Lounge key aplikace odebrat a znovu (2x!) přidat.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Monostatos 30. 5. 2024 18:53

Dík za info. Já se nedostanu ani do aplikace. Chce to hned registrovat kartu, což když udělám tak to hned zamítne.
Monostatos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 30. 5. 2024 19:05

V appce LK lze mít jen jednu kartu. Jestli ti stará karta nejde z appky LK odstranit, tak si vytvoř druhý účet LK a novou kartu zaregistruj pod tím druhým účtem.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 30. 5. 2024 19:09

A pokud má člověk Samsung telefon, tak si může LoungeKey app instalovat 2x, jednou běžně a podruhé do "Zabezpečené složky" (Knox), a mít tak třeba ČSOB i ERSTE LoungeKey v telefonu :)
Radek.Hulan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Monostatos 30. 5. 2024 19:12

Mě prave z neznámého důvodu pri pokusu o přihlášení aplikace/web rovnou vyzve k vytvoření účtu. Kdyz tam ale chci zaregistrovat novou kartu, systém asi pozná, ze tam mám tu starou a stopne to s tím, ze ucet pro me uz existuje (to jo, ale nemuzu se tam prihlasit)....proste uplna hlava 22, az me prave napadlo, jestli to neni scam CSOB....jestli zo ale nekomu z vas funguje, tak asi neni
Monostatos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tmx643 30. 5. 2024 19:23

No ale jakákoliv registrace karty k účtu LoungeKey je irelevantní, LoungeKey funguje i bez toho. Ta registrace dává přehled o čerpání vstupů, plus nedávno i pro ČSOB přidali QR kód pro vstup, ale to je asi tak všechno, k čemu je to užitečné.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod Monostatos 30. 5. 2024 19:27

tmx643 píše:No ale jakákoliv registrace karty k účtu LoungeKey je irelevantní, LoungeKey funguje i bez toho. Ta registrace dává přehled o čerpání vstupů, plus nedávno i pro ČSOB přidali QR kód pro vstup, ale to je asi tak všechno, k čemu je to užitečné.

Tohle jsem si taky myslel. Pred 2 hodinami jsem se na vlastni kuzi na letišti v Malaze presvedcil, ze to tak neni. Karta MC world elite od csob odmitnuta. Podleme je podminkou ji verifikovat u Lounge Key (coz mi prave nejde). Nebo je tu nekdo, kdo kartu na vstupy pouziva bez aplikace a jakekoliv registrace????
Monostatos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hyper9 30. 5. 2024 19:49

A co ten druhý účet, jak kluci radili?
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Monostatos 30. 5. 2024 19:53

hyper9 píše:A co ten druhý účet, jak kluci radili?

To se ale tykalo uctu dvou bank v jednom telefonu, jestli jsem to dobre pochopil (tj. Moznosti klonovat v telefonu apku)....to vsak neni uplne muj problem, me nefunguje ani JEDEN ucet :)

-- 30. 5. 2024 20:55 --

Asi budu muset nastoupit na osobniho bankere CSOB, at to vyresi, kdyz jsou ti premiovi :)....uz jednou me s tim poslal do haje, at si to vyresim s lounge key, ale kdovi ;))
Monostatos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tmx643 30. 5. 2024 20:20

LoungeKey jsem používal 3 roky bez registrace. Pak, když mi obnovili kartu, kterou, jak zde bylo zmíněno, jsem musel vložit do nového uživatelského účtu, tak jsem to měl taky x měsíců bez registrace.
Takže pokud se něco nezměnilo v posledních pár měsících, tak se to fakt nijak neaktivuje (tedy samozřejmě karta být aktivní musí, ale předpokládám, že nešlo o využití třeba druhý den po tom, co karta přišla).
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod Monostatos 30. 5. 2024 20:28

Díky, tohle je pro me zajimava info. Neslo o pouziti nove karty, uz ji mam od roku 2017 (samozrejme obnovenou) LK jsem dosud nepouzil, jelikoz jsem tusil, ze to narozdil od PP co byl predtim nebude fungovat...a taky ze to nefunguje!! :D
Monostatos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 30. 5. 2024 20:56

Zkoušel jste někdo jako LoungeKey použít Google Pay v telefonu?
Radek.Hulan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod stepano 30. 5. 2024 21:10

No to je asi sci-fi ne? Projíždějí kartu swipem přes magnetický proužek, pochybuji že tohle půjde nějak nalinkovat do Google Pay.
stepano
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka