Prémiové účty u českých bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PULPANM 13. 8. 2024 08:04

Je to celý takový zblázněný
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 13. 8. 2024 08:25

Tak už tomu asi rozumím. Z přeposílání (1 šaškárna) budou 2 šaškárny. Jedna přes VÚB sběrný účet a druhá přes např. převod na spořák na 1 den. Jsem zvědav jak to budou kontrolovat, protože ani samotní bankéři to neví.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod aaaa 13. 8. 2024 08:56

PatrikChrz píše:Tak má se to počítat jen z posledního dne v měsíci, ne?

Ale jaky cas posledni den v mesici? O pulnoci?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 13. 8. 2024 10:10

To nevím, ale budu hádat, že za zůstatek ten den se počítá ten ve 23:59:59. Tj. aby tam peníze byly v noci z posledního na prvního. Alespoň tak to má Erste.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod wit.cz 13. 8. 2024 11:56

JEn pozor na případné komplikace, které jinde nejsou. Např. včera jsem chtěl vybrat spořák, ale ve 22:50 už nejde ze spořáku vybrat ten den.
Pak jsem udělal jednu platbu okolo 200k, ale při druhé platbě jsem zjistil, že přes Smart klíč nejde autorizovat více jak 300k za den. Což nevím, jestli platilo vždy, ale každopádně mě to pěkně zbrzdilo. Představa, že takto na jeden den posílám něco do ČSOB a zpět, tak nemusí být zrovna příjemná...
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod mate59 13. 8. 2024 15:49

Tím,že mi dali spořák do 1M na 4,5% do února 2025 podmínku plním a těch 60 litrů pošlu z vlastního účtu A do čobky a hned na vlastní účet B.Tím bude splněna 2. podmínka.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod tmx643 13. 8. 2024 17:09

Nedali ti 4,5 % do února. Dali ti bonusový úrok do zvýšeného pásma 1m do února.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod losalamos 19. 8. 2024 12:34

Milos píše:... Jak jsi vedle psal, že měsíčně děláš dva výběry kreditkou a následný vklad na účet přes vkladomat, dále pak 1 až 3 výběry debetkou, tak dle všeho to vypadá, že ČSOB tyto transakce bere jako platby kartou, takže plníš stávající podmínku minimálních 3 plateb kartou pro bezplatné vedení Premium konta a zároveň podmínku minimálních 5 plateb kartou pro získání bonusového úroku na SÚ.

Na to jsem se nedávno ptal v bance. Potvrdili mi, že výběr kreditkou i debetkou se počítá mezi karetní transakci "platba kartou".
losalamos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kecinzer 19. 8. 2024 12:55

Tak to potom dost mění situaci. Vypadá to, že asi nebudu muset rušit.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vit.spinka 20. 8. 2024 08:18

wit.cz píše:...
Pak jsem udělal jednu platbu okolo 200k, ale při druhé platbě jsem zjistil, že přes Smart klíč nejde autorizovat více jak 300k za den. Což nevím, jestli platilo vždy, ale každopádně mě to pěkně zbrzdilo. Představa, že takto na jeden den posílám něco do ČSOB a zpět, tak nemusí být zrovna příjemná...

Ten limit jde změnit telefonicky - v aplikaci jde zvolit zpětné volání, a všechno je to přes hlasový automat, a díky zpětnému volání ani není třeba potvrzovat totožnost. Takže práce na minutu.
vit.spinka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 20. 8. 2024 14:51

Reálně tak 3 minuty, ale nic to nemění na tom, že je to dost nízký limit a zbytečný oser. Na obyč BFU účtu ještě ok, ale tady bych standardně očekával přesuny ve větších součtech než jedna ojetina.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod PULPANM 20. 8. 2024 15:20

To je fakt
Poslal jsem jim daňové přiznáni + na mém prémiovém kontu vidi příjmy od zaměstnavatele ( jsem spoluvlastník) a k navýšení limitu KK chtějí 3 podepsané výplatní pásky.
Sorry, nemám. Žádost zamítli. A nebyl to robot.
Moc tomu nerozumím
Nějqk mi to nevadí ale proč pak vůbec řeší přeposíláni když jaxi bonitniho klienta odpálkují podle nejakych interně nastavených nesmyslnych pravidel
No jo no
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod aaaa 20. 8. 2024 18:34

Na bonitnim klientovi nevydelaji, potrebuji klienta, ktery nebude zvladat kreditku vcas splacet.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod PULPANM 21. 8. 2024 06:00

To je fakt
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod kecinzer 21. 8. 2024 08:49

Máte někdo kreditku u Erste? Jak vysoký je možné získat limit?
Je možné mít zároveň kreditku ČS (která vrací za internetové platby) a ještě Erste kreditku?
Díky.
kecinzer
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka