doonio píše:Aktuálně to taky zaítm plánuji přeposílat z účtu1 -> čsob -> účet2. A uvidíme jak se s tím ČSOB v průběhu roku popasuje. Aktiva ve výši 300k asi vyřeší penzijko, které chci rušit, ale snad jen snížím vklad.
Jsi si tímto jistý?
Volal mi bankéř, tak jsem mu řekl, že to budu dělat, že si z Fia pošlu do ČSOB a pak hned z čsob na moji KB, že tam teda dám navíc tu KB, doteď jsem to točil jen z Fia. Na to mi řekl, že určitě ne, že tohle neprojde, tak říkám ok, zapojím tam manželku. Manželka pošle 60k, ja si to pošlu na svoje Fio, a pak jí to z Fia vrátím. On na to, že na tohle mi nebude odpovídat.
Takže mám tam zapojovat další osobu? Nebo nemusím? A vadí, když máme SJM? Asi ne....
Vím, že to tu řešil 2 strany zpět Mufimufi, ale nejsem z toho jistý jak to teda je:-)
a druhý dotaz k té čsob: už se teda ví, zda těch 300k tam má ležet celý měsíc, nebo jen k poslednímu dni? Mně bankéř řekl, že celý měsíc.
díky
nabízím referral: Revolut, ČS, KB, Raiffka, mBank (prsten pro vás za 1kč), IBKR (za který dostanu 200 usd a Ty až 1000 usd).