Prémiové účty u českých bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod kikina999 29. 1. 2025 12:31

Dík :-)
Naposledy upravil kikina999 dne 29. 1. 2025 22:40, celkově upraveno 1
kikina999
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xls 29. 1. 2025 14:01

Já posílám hned.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 29. 1. 2025 17:45

Ano, můžou se hned poslat zpět, nemusí tam ležet přes noc.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 1. 2. 2025 20:17

Dotaz -máte někdo kombinaci více prémiových účtů? Mám ČSOB premium a RB aktivní účet ze Kč 49/měs popl tak mne napadlo ho překlopit na exkluzivní a neplatit ten poplatek. Toto konto mám kvůli vyššímu limitu na sú, jinak mám ekonto komplet. Ale nevím, jestli to není kravina, mít 2 premiové účty.
Díky za názor
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 1. 2. 2025 20:29

Prémiových účtů můžeš mít klidně několik a využívat všechny jejich výhody. Zde je určitě spousta lidí, kteří mají dva či více prémiových účtů, já osobně mezi ně taky patřím ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod HonzaLBC 1. 2. 2025 20:35

Tak ČSOB premium mám jako běžný provozní účet a do RB na spořák točím kreditku ČSOB, tím si rovnou v RB splním příjem pro exkluzivní účet a je to :-) Takže kravina to není, ze dvou účtů využívám minimálně LK vstupy :-)
HonzaLBC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PULPANM 1. 2. 2025 20:44

Díky, tak to asi překlopím v RB na exkluzivní. Zatím z ČSOB posílám do Partners, pokud změním v RB typ účtu, pak mohu posílat do RB, kde je lepší úrok.

-- 1. 2. 2025 20:00 --

HonzaLBC píše:Tak ČSOB premium mám jako běžný provozní účet a do RB na spořák točím kreditku ČSOB, tím si rovnou v RB splním příjem pro exkluzivní účet a je to :-) Takže kravina to není, ze dvou účtů využívám minimálně LK vstupy :-)

p.s. oba účty jsou na stejné jméno a problém není....když to nepošleš hned zpět ? Sorry, to je otázka :)
Naposledy upravil PULPANM dne 1. 2. 2025 21:17, celkově upraveno 1
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Ladislav_2 1. 2. 2025 21:13

Mám exklusivní BU a ještě ex Equa BU. Koukal jsem že u toho Equa by šel taky nastavit na exklusivní... Lze tím získat další 2 gold karty s dalšími vstupy do salónků?
Ladislav_2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 1. 2. 2025 21:35

Mám taky dva “prémiové” účty u Čobky a RB..čobku mám na placení domácnosti, trvaláky apod.. RB pro sebe..výhodu u RB to má min za mě, že je účet multiměnový a neplatí se za něj, euro platba stojí v čobce 6,- za příkaz..pak to má i směnárnu, ale ta není v ceně..nicméně horší limit na cestovním pojištění a žádné extra pojistky navíc..dělám jak obrat, ten pro jistotu a jinak mám spořák nakrmený max limitem..
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 1. 2. 2025 21:47

Ladislav_2 píše:Mám exklusivní BU a ještě ex Equa BU. Koukal jsem že u toho Equa by šel taky nastavit na exklusivní... Lze tím získat další 2 gold karty s dalšími vstupy do salónků?

Dle tohoto příspěvku viewtopic.php?p=13759967#p13759967 lze mít v RB dva Exkluzivní účty, tudíž bys měl získat i další dvě zlaté karty včetně všech výhod.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 1. 2. 2025 22:25

Nema CSOB premiovy ucet vyhodu v cestovnem pojisteni, ze se pocita i na dospele deti do 21 let(myslim, ze jsou unikatni)?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 1. 2. 2025 22:45

Jj je to tak, i proto jsem to zaklàdal a taky má až 100 mio plnění.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 2. 2. 2025 06:06

PULPANM píše:Dotaz -máte někdo kombinaci více prémiových účtů? Mám ČSOB premium a RB aktivní účet ze Kč 49/měs popl tak mne napadlo ho překlopit na exkluzivní a neplatit ten poplatek. Toto konto mám kvůli vyššímu limitu na sú, jinak mám ekonto komplet. Ale nevím, jestli to není kravina, mít 2 premiové účty.
Díky za názor

Tak jasně, víc účtů, víc výhod. Já to mám kvůli salonkům a cestovnímu pojištění.
ČS, ČSOB, RB a KB
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod PULPANM 2. 2. 2025 08:36

Jj je to tak. Tak převedu aktivní RB na exkluzivní a aspoň ušetřím ten měsíční poplatek.
Výhody budou stejné, tento jsem založil v akci na rok zdarma s gold kartou a rb směnárnou.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Ladislav_2 2. 2. 2025 08:47

Ještě mě napadá jestli by nešlo v RB vstupy hacknout zrušením a vydáním nové karty, když jsou spojené s kartou. Například zruším svojí kartu kde mám vyčerpané vstupy a požádám o novou kartu pro manželku...

Ale druhý exkluzivní účet bude pro mě pohodlnější, díky.
Ladislav_2
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka