Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Platinum Visa píše:Platinum Visa je určena:
- klientům s vysokými nároky, kteří hledají komfort a prestiž
- fyzickým osobám starším 18 let (včetně cizozemců) k běžnému účtu
xls píše:Tak na bankomaty zdarma stačí protáčet jinde mnohem míň. A to ještě vedení jen zlevní, ale nesmaže.
astrapa píše:Potvrzuji, že Equa v bankomatech funguje divně. Vybíral jsem 18.000 Kč a bankomat se tvářil, že je vydává, ale nic mi nevydal, jen vyjel lísteček potvrzující výběr! Chvíli čekám a peníze nikde. V neblazé předtuše letím domů a otvírám IB. Samozřejmě 18.000,- blokováno. Polil mě pot, někomu jsem zařídil hezký víkend... Volám na infolinku a tam mi potvrdili, že k žádnému vydání peněz nedošlo, že to je nějaká chyba bankomatu. V IB pak blokaci zrušili.
Prostě s Equa si užijeme adrenalinové zážitky a zdarma.
fremantle píše:To ano, ale to jsou jen ty salonky v Praze a ve Vídni. Má to každá "lepší" MC, třeba World (komě Citi/RB i kreditky ČSOB, ČS), nebo Gold (i ta zlatá debetka UCB).
Ale členství Priority Pass s volnými vstupy jsem neviděl u žádné banky, asi nejlepší podmínky měla Gold kreditka/debetka od GEMB - členství v ceně a vstup za 10 USD. Akurát prémiový GE Gold lze mít zdarma pouze při objemu prostředků nad 1 mio. v bance (zlatá kreditka občas bývala v některých akcích zdarma).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků