Kreditní karta Kooperativa

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod guru jára 3. 6. 2015 18:53

Na vsechny platby kartou.
guru jára
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod libol 4. 6. 2015 07:15

astrapa píše:A teď jsem přišel na to, když mám aktivované 3D secure, tak nezaplatím MO/TO transakci.

<ironie>Ale jinak je 3D secure samozřejmě pro držitele karty výhoda</ironie> jak se tady každou chvíli dočtu :-(
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod refedr 4. 6. 2015 09:21

A co se děje se 2 % odměny zpět na kartu, když se vrátí platba na daný kartový účet, např. při vrácení zboží v obchodě? A netestoval někdo, co se staně, když se to provede ve 2 různých zúčtovacích obdobích?
refedr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 4. 6. 2015 09:24

Tu odměnu odečtou, i v dalším zúčtovacím období.
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod astrapa 4. 6. 2015 12:31

MO/TO platby kartou jsou platby provedené prostřednictvím pošty/telefonu. Tyto transakce jsou hlídány limitem karty pro internetové platby.

3D Secure kód se používá při úhradách přes internet u obchodníků, kteří toto zabezpečení využívají. Pokud aktivujete službu 3D Secure , budete moci platit kartou přes internet.

Dostal jsem prefabrikovanou odpověď. Chápe někdo z textu, jestli tedy po aktivaci 3D Secure můžu zaplatit MO/TO transakci, nebo ne?

A z odpovědi od ČS mi vyplynula další otázka. Pokud aktivuji 3D Secure, a eshop tuto funkcionalitu nepodporuje, tak přes internet nezaplatím?
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod xtonda 4. 6. 2015 12:47

Jak už tu padlo, 3D secure je především ochrana obchodníka, pokud obchodník 3D secure nepodporuje, tak prostě platba projde bez něj, naopak se ale stává, že obchodník podporující 3D secure ho vyžaduje a kartou bez 3D secure nejde zaplatit.

MO/TO je platba přes poštu/telefon, s tím 3D secure vůbec nesouvisí.
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod astrapa 4. 6. 2015 14:43

Aha, takže jednoduše platbu v eshopu provedu, ale nebude to po mě chtít SMS?

Já právě včera chtěl Kooperativou zaplatit přes telefon (MO/TO) a platba neprošla. Tak jsem myslel, že je to z důvodu, že jsem aktivoval 3D Secure.
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod xtonda 4. 6. 2015 14:52

Ano, platbu provedeš a nebude požadován kód.

Já bych si spíš tipnul, že MO/TO jako takové na té kartě nejsou aktivované.
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod filip893 4. 6. 2015 14:53

Můj profesor na vysoké mi vždy na větu Já myslím odpovídal: Myslet znamená ho#!o vědět!.
What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod astrapa 4. 6. 2015 16:56

filip893: ty to určitě budeš vědět, když máš tu vysokou. KK kooperativu mi vydali/aktivovali minulý týden. Už jsem vyčerpal úvěrový limit. Můžu už nyní KK splatit a (předpokládám) následující den s ní opět budu moci zaplatit? Nebo musím čekat, až mi přijde výpis ke KK a teprve pak ji splatit?
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod Nada22 4. 6. 2015 18:27

Ano, zkusila jsem minulý měsíc.
Nada22
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Peťo6 4. 6. 2015 20:36

Normálne môžeš splácať kedy chceš a kolko chceš a hneď zase platiť.
Peťo6
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod blackwork 4. 6. 2015 20:54

Tak dnes zažádáno v Kooperativě Prostějov - Vápenice. Se vším všudy cca. hodina. Kompletní dokumentace včetně nastavování limitů karty. ;-)

V čem je výhoda přebytí karty a je někde uvedeno že se poplatek neplatí při jedné transakci měsíčně?
blackwork
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 4. 6. 2015 21:04

Žeby v sazebníku?

Určitě sis ho ale četl před podepsáním žádosti, viď.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod astrapa 4. 6. 2015 21:06

Peťo6: no to jsem zvědavý, jak pak bude vypadat měsíční výpis, když v tom bance udělám bordel.

-- 4. 6. 2015 21:17 --

fremantle: To se musím blackworka zastat, jejich sazebníktaky není zrovna moc přehledný.
astrapa
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka