Kreditní karta Kooperativa

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod drkarel 1. 12. 2016 10:52

To platí i pro nemigrované.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Letákovník 1. 12. 2016 11:02

Nemáš pravdu. Ja som nemigroval a mám to za starých podmienok. Okrem bonusu 2%, to už na KKK zrušili, ale podmienka, ak chceš mať kartu zadarmo, zaplať aspoň 1x v mesiaci ostáva v platnosti naďalej u KKK.
Letákovník
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod drkarel 1. 12. 2016 11:08

Tak, hovořím o transparentní kartě a ne o KKK.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod astrapa 1. 12. 2016 11:15

Do prkýnka, Letákovník má pravdu, v ceníku o tom nic nepíšou, ale mají to na webu

Pokud kartou v daném účetním období zaplatíte alespoň 3 000 Kč, vedení kartového účtu máte v tomto období zcela zdarma.

http://www.csas.cz/banka/nav/osobni-fin ... -d00028142

Tohle je zlodějna, Česká spořitelna mě obrala o 50 Kč! :grr:
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod drkarel 1. 12. 2016 11:22

Tak to asi koukáš do blbýho ceníku, nebo koukáš blbě. :-)

http://www.csas.cz/banka/nav/osobni-fin ... -d00028134
"2. SpRÁVA A Vedení KARtOVéhO Účtu Správa a vedení kartového účtu měsíčně 50 Kč Při vyčerpané částce v daném účetním období 3 000 Kč a více zdarma"
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Letákovník 1. 12. 2016 11:47

Ja som si to nemigroval a nechal som si KKK, aj, keď rušili tie 2%. Zatiaľ mi platí plast do 12/17, tak ešte rok, potom, ak mi ju neprevydajú a budú chcieť preradiť na transparentní, tak to zruším. Nemá to pre mňa zmysel, keď odmenu 1% dávajú len za zahraničné platby. Toto je tá ,,transparence". Ak neurobíš obrat 3000Kč/mesiac, tak plať 50Kč poplatok...
Letákovník
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nada22 15. 1. 2017 21:06

Nevíte jak je to správně? Já zrušila KK Kooperativa a zrušili jí okamžitě, tedy neplatila už jsem žádný poplatek. Muž podal výpověď 30.11., kartu si od něj vzali a za prosinec chtějí 69Kč poplatek. Je to správně?
Nada22
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Franklin 15. 1. 2017 23:18

Zkus otevřít obchodní podmínky a najít tam délku výpovědní doby.
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Letákovník 16. 1. 2017 06:02

Ak kartu rušil v 11/2016, je to v poriadku, ak chcú od neho poplatok za vedenie v 12/2016. Výpovedná doba je podľa VOP 30 dní.
Přílohy
Screenshot_2017-01-16-04-52-00.png
Letákovník
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod drkarel 16. 1. 2017 08:09

Tak bych řekl, že ta tvoje citace se vůbec netýká výpovědi.

Já tu mám v OP (5.1 Jak můžete smlouvu ukončit?), které jsem dostal ke KKK následující (ovšem netuším, zda se něco nezměnilo poté, OP jsou z roku 2014, ale změnu v tomto bodu neočekávám). Pokud to tak je, tak bych si ho spíš účtovala neoprávněně. Nehledě k tomu, že nepovažuji za fér účtovat poplatek za produkt, který klient nemůže využívat.

"Smlouvu můžete písemně vypovědět:
a) bez udání důvodu, s účinností k poslednímu dni příslušného účetního období, v němž nám byla výpověď doručena, nebo
b) v případě nesouhlasu se změnou těchto obchodních podmínek nebo všeobecných obchodních podmínek, pokud se tato změna
týká kreditních karet, s okamžitou účinností ke dni, kdy nám bude výpověď doručena."
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Letákovník 16. 1. 2017 08:41

Ty máš už neplatné VOP, na tomto linku si stiahni VOP s vyznačenými zmenami, platné od 1.7.2016.
http://www.csas.cz/banka/appmanager/por ... eLabel=vop
Letákovník
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chrudimi 16. 1. 2017 09:20

Je to, jak píše drkarel, je to uvedeno v OP pro spotřebitelské úvěry (platné od 1.8.2016)
http://www.csas.cz/static_internet/cs/Komunikace/Interni_komunikace/Informacni_kniha/Prilohy/op_kreditkarta_spotrebitel.pdf

Pokud byla výpověď podána na pobočce, tak bych to reklamoval, že byla účinná již k účetnímu období do 30.11.
chrudimi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Nada22 16. 1. 2017 09:29

Díky všem, budu reklamovat.
Nada22
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Letákovník 16. 1. 2017 10:06

chrudimi má fakt pravdu, je to v tých OP uvedené, takže treba už len vyreklamovať.
Letákovník
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod drkarel 16. 1. 2017 12:22

Letákovník: 1) Máš jiné obchodní podmínky. 2) Nikde se tam nepíše o 30denní výpovědní lhůtě, ale o lhůtě 30 dnů od uzavření smlouvy pro ukončení smlouvy, což jsou fremantleho (a Cimrmanovy) oblíbené "hodinky-holinky". (Když se nad tím zněním zamyslíš, byl by úplný nesmysl, kdyby se týkal výpovědi.)

Jinak ano, mám neplatné OP, taky to píšu. Nebudu se namáhat hledat někde nové, když to nepotřebuji. Tu námahu může vynaložit autor dotazu. Navíc ze zkušenosti předpokládám, že v těchto věcech se OP většinou nemění (pokud zrovna nějaký předpis nenařídí vstřícnější postup vůči spotřebiteli; ale tohle znění mi přijde dostatečně vstřícné).
drkarel
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka