Zajímavost k limitům. Karta mi došla s denními limity platby u obchodníků: 40000, na netu: 5000. Ten net byl pro mne naprosto nevyhovující, tak jsem si zkusil jej navýšit (bezúspěšně) v IB, které mám pasivní, neboť nemám běžný účet. Zajímavé bylo, že snížit v IB šel, ale pro zvýšení se měla zadat autorizační smska, které nemám aktivní.
Tak jsem zašel do banky za přepážku, aby mi ten netový limit zvedli na 40.000. Co mě teda dostalo do kolen, že doma když jsem kouknul do S24 tak tam svítil starý limit. Na infolince mi slečna sdělila, že tento požadavek se projeví D+1, což mi přijde slušně řečeno předpotopní.
Ale abych se dostal k jádru věci.
Dva dny po změně limitů mi na kartový účet naskočil poplatek 30.- Kč za změnu limitů na pobočce. Podle ceníku sice naúčtováno správně. Nicméně jsem to reklamoval z titulu, že dle ceníku to má být prostřednictvím S24 zdarma avšak že to nejde provést a že mi tak ten ceník připadá zavádějící. Za 2 dny od podání reklamace jsem měl těch 30 Kč zpět na účtě a komunikace ze strany banky během reklamace byla perfektní (napřed potvrzující email o přijetí reklamace a druhý den SMS od konkrétní pracovnice, která reklamaci řeší i s uvedením jejího tlf čísla)