Kreditní karta Kooperativa

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod fremantle 21. 5. 2015 20:12

ČS má kurzy dost blbé, pod průměrem většiny bank, z velké trojky určitě nejhorší (spread cca. 4,4 %)... Vezmu-li si kartu s kurzy asociace a bez vratek a KKK s vratkou, stejně ČS prohrává.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod Taki 21. 5. 2015 20:26

Tak na infolince potvrzen kurz deviza prodej, což znamená třeba pro dnešek 27,93 - 2% = 27,37 a to mi připadá ok. Ty iBody, pokud se přepočtou relativně znamenají 0,1 - 0,3% navíc. Ale brutalita je tam to poštovné - 120 Kč nebo 480 iBodů bez možnosti vyzvednutí objednaného zboží zdarma, z toho dělá podle mého názoru, docela nezajímavý bonusový program (třeba ve srovnání s bene+)
Taki
Diskutér

Odeslat příspěvekod LiF246 28. 5. 2015 18:00

Zdravím diskutující ;-) a chci se zeptat jak to máte s nezaúčtovanými transakcemi v servisu24. KKK mám asi týden a ještě se mi nestalo, že bych v nezaúčtovaných viděl nějaký pohyb, vždy se mi transakce kartou zobrazí až v zaúčtovaných. Nebo to Spořka, na rozdíl od Citi neumí?
LiF246
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod guru jára 28. 5. 2015 18:28

Nekdy se mi transakce zobrazi v nezauctovanych, hlavne ty internetove, ale spolehat se na to neda. Ja to ovsem moc nesleduji.
guru jára
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mojmax 28. 5. 2015 18:37

Ano, je to tak jak píše jára, mně se v nezaúčtovaných zobrazují pouze internetové platby, dnes jsem ale třeba platil bezkontaktně v albertu a v tetě a platby v nezaúčtovaných nejsou.
Takže opravdu na to nelze moc spoléhat.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod Taki 28. 5. 2015 18:54

Podle mě se ukazují on-line transakce v nezaúčtovaných, ale nezobrazují se tam off-line transakce.
Aspoň takhle jsem to teď vysledoval na Slovensku - dvě z mých tří transakcí tam byly off (Lidl Šamorín, Termál Dunajská Streda) a zobrazeny v IB nebyly..
Taki
Diskutér

Odeslat příspěvekod informix 29. 5. 2015 16:29

Taki píše:Já si myslím, že 1% je tisková chyba, resp. údaj vztahující se ke KK ČS.
A taky si myslím, že nálepka i karta mají týž kartový účet a tím "alespoň 1 platba kartou" je myšleno "alespoň 1 platba zúčtovaná na kartový účet".
Ale to si jen myslím. Guru Jára to vyzkouší a pak nám napíše, jak to dopadlo.. :lol:

odpověď na můj dotaz v ČS:

"Pokud máte ke své kreditní kartě Kapitol vydanou platební kartu nebo bezkontaktní nálepku je odměna pořád stejná a to 2% z částky bezhotovostní platby kartou maximálně 2.000 Kč/účetní období.
Velmi se omlouváme za nepřesné informace, které jsou na letáčku uvedeny, zřejmě se jedná o informace ke kreditní kartě Odměna, která vrací zpět právě 1 %."
informix
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod astrapa 29. 5. 2015 17:15

Už někdo zkoušel tu kartu přebíjet?
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod netlik 29. 5. 2015 20:14

Ano, přebíjení bylo možné, včetně vratky.
netlik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod astrapa 30. 5. 2015 00:37

bylo?
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod astrapa 1. 6. 2015 19:54

Nevíte, co je to přesně za typ karty? Embosovaná nebo neembosovaná? Nemělo by logo Mastercard být vyraženo v hologramu?
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod Nada22 1. 6. 2015 20:34

V jednom zúčtovacím období jsem vyčerpala kreditní rámec, pak dobila a znovu vyčerpala. Vratka byla z celé částky. Nezkoušela jsem přebít nad kreditní rámec.
Nada22
Návštěvník

Odeslat příspěvekod astrapa 1. 6. 2015 20:59

No já to příští měsíc při splacení prubnu a za 2-3 měsíce dám teda vědět.
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod astrapa 3. 6. 2015 14:07

Nevíte, vztahují se vratky i na platby na internetu a po telefonu (MO/TO)?
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod astrapa 3. 6. 2015 16:06

A teď jsem přišel na to, když mám aktivované 3D secure, tak nezaplatím MO/TO transakci.
astrapa
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka