Kreditní karta Kooperativa

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod eR99 9. 6. 2015 09:38

Zeptám se zkušenějších. Chystám se jít založit KKK. Na co bych při založení KKK neměl zapomenout?
eR99
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zedna1 9. 6. 2015 10:13

Dle informaci v tomto vlakne je zrejme potreba mit nejakou (jakoukoliv) smlouvu s Kooperativa.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod astrapa 9. 6. 2015 10:14

Asi ty autorizační SMS, na ně se zapomíná.

Pokud máš u Koop pojištění, můžeš si nastavit inkaso pojistného, z toho je také 2% vratka.

A chtít aktivovat Servis24.

Určitě bych se s pobočkou Koop nejdříve domluvil telefonicky, obvykle je na každé pobočce jen 1 člověk, který kartu umí a ten ještě běhá mezi více pobočkami... Tak aby tam vůbec byl.
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod mojmax 9. 6. 2015 12:29

Žádná smlouva s Kooperativou není potřeba. Po mně chtěli pouze potvrzení o výši příjmů (o tom jsem věděl předem, takže jsem ho už měl připravené) a - jak už bylo řečeno výše - chtít aktivovat Servis24 a nastavit rozumný kreditní limit, aby nedošlo k zamítnutí.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod maaart 9. 6. 2015 12:55

astrapa píše:Asi ty autorizační SMS, na ně se zapomíná.

Co je potřeba zařídit s těmi sms?
maaart
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 9. 6. 2015 13:02

Ty mají smysl jen v případě, když si chceš sám upravovat transakční limity pro platby přes IB - aktivní operace je třeba potvrzovat právě těmi SMS zprávami... Pokud bys to ale chtěl, na pobočce nejspíš nebudou vědět jak na to, nebo budou dokonce tvrdit, že to u služby Servis 24 - Start mít nelze, takže to může být trochu boj.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod eR99 9. 6. 2015 13:33

Díky pánové. Vše výše lze vyřešit na pobočce Kooperativy nebo mě i přesto čeká návštěva ČS?
eR99
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mojmax 9. 6. 2015 14:43

Já jsem tedy musel i na pobočku ČS kvůli založení Servis24.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod Taki 9. 6. 2015 15:54

V Koop. jen žádost o kartu. Jakmile budeš mít kartu, pak už, snad kromě navedení platby Koop pojištění, vše jen v ČS.
Taki
Diskutér

Odeslat příspěvekod guru jára 9. 6. 2015 18:00

mojmax píše:Žádná smlouva s Kooperativou není potřeba. Po mně chtěli pouze potvrzení o výši příjmů (o tom jsem věděl předem, takže jsem ho už měl připravené) a - jak už bylo řečeno výše - chtít aktivovat Servis24 a nastavit rozumný kreditní limit, aby nedošlo k zamítnutí.

Me stacily tri posledni vypisy z uctu, kam chodi mzda, stacilo vytisknout z internetoveho bankovnictvi. Jinak je treba znat ico nebo presny nazev zamestnavatele. Zadal jsem o uverovy ramec 50000 Kc a uspesne.
guru jára
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod astrapa 19. 6. 2015 20:00

Dnes jsem se byl na dvou pobočkách ČS zeptat, jestli s kartou jde platit po telefonu a ti lidé v obou případech vůbec netušili, co to jsou MO/TO transakce. Tak jsem poslal email na infolinku ČS a odtud mi odpověděli:

děkujeme za využití klientské schránky České spořitelny.

U kreditní karty Kooperativa máte nastavené limity pro platby kartou na internetu (MO/TO transakce) ve výši XX XXX Kč/ 1 den. Pokud byste potřeboval výši limitů upravit, je možné využít službu SEVIS 24 nebo se obrátit na kteroukoli pobočku České spořitelny.

Věřím, že Vám uvedené informace pomohou.

Chápete z té odpovědi jako já, že karta MO/TO umí a že limit je společný pro platby na internetu? Nebo to je jinak?
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod fc70 19. 6. 2015 21:12

fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod astrapa 20. 6. 2015 08:01

2)Zahrnuje platby na internetu, MO/TO (objednávky zboží a služeb po telefonu či poštou) a pravidelné platby. Započítává se do limitu pro platby u obchodníků.

Tak teď už tomu vůbec nerozumím. Kam tedy u té kreditky MO/TO transakce spadají?
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod retron 20. 6. 2015 10:33

je to v jedne skupině s platbami na internetu, která má vlastní limit a zároveň se to celé započítává do limitu pro platby u obchodníků
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod astrapa 20. 6. 2015 20:30

Takže když je celkový rámec 30.000 Kč, limit pro platby u obchodníků 10.000 Kč, a já nakoupím za 9.000 Kč, tak stejný den na internetu nebo po telefonu už zaplatím jen 1.000 Kč, byť mám k dispozici 21.000 Kč?
astrapa
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka