4.12.2014 jsem vypověděl smlouvu o stavebním spoření na svojí 6-letou dceru. Byl jsem poslán k opatrovnickému soudu což se mi podařilo zdárně vyřešit 16.3. 2015 jsem donesl na SS kladné rozhodnutí soudu. Dnes jsem od těch dobytků dostal dopis, že smlouvu ukončí 8.4.2015 a do dvou pracovních dnů mi pošlou peníze. Ve smlouvě je přitom jasně uvedeno, že smlouva konči nejpozději poslední den výpovědní doby tj. 31.3.2015.Což tedy nehodlají dodržet.Bohužel je tam také že výplatu prostředků provede SS v následující pracovních dnech podle svých provozních možností.Co to doprdele znamená? Jako, že když jejich provozní možnosti budou příhodné v červenci tak to mohou vyplatit v červenci?
Chci se zeptat je možné podat stížnost na finančního arbitra? Chci jim tím pohrozit,ale nevím jestli toto arbitr řeší.Neřešil někdo něco podobného Jedná se o 10 dní ale točí mě to z principu.Štve mě že si myslí, že si s náma mohou vyjebávat jak chtějí.
A ještě perlička na závěr :
Poslední státní podporu(2015) mi vyplatí dle dispozice kterou jsem pro tento úkon zadal. Pokud jsem žádnou dispozici nezadal vyplatí mi peníze šekovou poukázkou a za jejíž vystavení si účtuji úhradu podle platného sazebníku.Tedy 75 kč. Neuvěřitelní dobytci.
Je to poslední smlouva ss kterou jsem vlastnil papa