Česká pošta s.p.

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod revol 11. 1. 2017 14:35

Mě dnes připsali a placeno bylo v pondělí večer
revol
Návštěvník

Odeslat příspěvekod olaf3788 13. 1. 2017 10:33

Tak jsem volal na postu a pry se jim platbs vratila,ze jsem napsal kod banky do kolonky konstantniho symbolu. To se me moc nezda, ze by se me to podarilo hned na dvou slozenkach. Tak to mam reklamovat a penize poslou na ucet ktery si zvolim.
olaf3788
Návštěvník

Odeslat příspěvekod wit.cz 13. 1. 2017 12:04

To by se jim nemělo odkud vracet, pokud chybí kód banky, nelze platbu ani odeslat.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod drkarel 13. 1. 2017 12:07

Mám pocit, že některá bankovnictví, když chybí kód banky, automaticky předpokládají, že to jde v rámci banky. Myslím, že takto to bylo v poštovce.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod 07Petr 13. 1. 2017 14:37

Já myslel, že to jde většinou do Equa. :-)
https://www.equabank.cz/download/641-po ... sti-40.pdf
07Petr
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ROlda78 13. 2. 2017 16:36

Po precteni cca 60 stranek si dovolim privni prispevek: http://www.lupa.cz/aktuality/zaplatit-dobirku-kartou-postaci-maji-od-poloviny-roku-dostat-platebni-terminaly/
A jinak "dobre" vy! :-)
Naposledy upravil ROlda78 dne 13. 2. 2017 19:52, celkově upraveno 1
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod .357 13. 2. 2017 16:52

Tak to si příště raději už nedovoluj!

"Aktualita nenalezena - Bohužel žádaná aktualita nebyla nalezena"
.357
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dockalacek 13. 2. 2017 16:57

Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 13. 2. 2017 17:49

Na co dostanou terminály, když balíky stejně nedoručujou? Aha, teď se vlastně na dobírku posílají hlavně dopisy a pohledy. :D
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Korzaik 14. 2. 2017 00:58

Přátelé, jen taková malá rada, až si budete zakládat zákaznickou kartu, nepište tam do data narození 1.1.1900. :D Pošta tiskne datum narození, aby to každý pěkně viděl - přímo na obálku (ano, takoví jsou diletanti) a vypadá to pak divně.

Fakt nevím, co je poště do toho. Někteří pošťáci mají dokonce snahu to kontrolovat podle občanky.
Korzaik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod nikko 14. 2. 2017 03:12

Korzaik píše:Přátelé, jen taková malá rada, až si budete zakládat zákaznickou kartu, nepište tam do data narození 1.1.1900...
...Fakt nevím, co je poště do toho. Někteří pošťáci mají dokonce snahu to kontrolovat podle občanky.

Právní pohled:
Vyplnění nepravdivého datumu narození je porušením Obchodních podmínek Zákaznické karty:
"28. Držitel je povinen v kontaktu s ČP uvádět o sobě pravdivé a nezkreslené údaje."

Osoba, která s Obchodními podmínkami nesouhlasí, by o Zákaznickou kartu neměla žádat.
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Taki 2. 1. 2018 13:22

Mě ty ceny fascinují třeba z důvodu, že obyč. dopis na Aljašku pošlu letecky českou poštou za 37,- Kč a po ČR doporučeně za 38,- (nově tedy 44,-)
Taki
Diskutér

Odeslat příspěvekod vlazy 2. 1. 2018 14:44

Taky jsem si toho zdražování všimnul dnes v televizi ve zprávách. Pošta přichází o tržby, protože mnoho z toho co se kdysi zasílalo poštou (dopisy) se už nyní vyřizuje prostřednictvím e-mailů, SMS, telefonu, platby bezhotovostně prostřednictvím IB atp. a mnohé zásilky jdou prostřednictvím PPL, DPD apod.. Tím zdražováním si pošta asi chce alespoň částečně vynahradit ty peníze o které takto přichází. Možná si ale neuvědomují, že tím spíše odradí lidi a firmy od používání služeb ČP kteří budou ještě více hledat způsoby jak jinak levněji zasílat zásilky a komunikovat s lidmi.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod wit.cz 2. 1. 2018 15:29

S takovou budou časem postupně zdražovat ještě víc a budou jen nástrojem na posílání pošty a balíků do těch největších pr*elí, kam se efektivnímu komerčnímu dopravci nevyplatí jezdit, a který bude jinak levnější :-)
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka