aaaa píše:Rozvazi vubec Ceska posta jeste baliky? Pribuzny objednal nejake veci z aliexpressu a dorucovala to balikovna na adresu. Drive to vozila postacka, co rozvazi dopisy na kole.
Ano ČP balíky rozváží a to i z AliExpressu. V listopadu jsem měl 2 zásilky z AliExpressu a dovezla mi je ČP. Te pošťáčce nezávidím ten rozvoz balíků na kole. To muselo být zajímavé jak jela na kole ověšeným balíky.
aaaa píše:Nalepka "Balikovna na adresu" byla i na zasilce ale, zadna Ceska posta.
Asi nechápeš, že provozovatelem balíkovny je ČP i když balíkovnu a ČP provozují jako 2 samostatné služby. I když ti zásilku přiveze auto s nápisem balíkovna tak vlastníkem toho auta je ČP a asi i ten řidič/doručovatel je asi zaměstnancem ČP.
hlander píše:Jinak já osobně s poštou nemám nejmenší problém. Chodí mi toho hodně a doručování jak běžnou pochůzkou tak dovoz balíků je bez problémů.
Mám to podobně s doručováním zásilek ČP bez problémů s tím, že u nás v obci už hodně dávno pošta nedoručuje nic běžnou pochůzkou, ale vše rozváží autem. Problémy s ČP jsou asi jak kde, podle toho jaké lidí kde ČP zaměstnává.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10