Kreditní karta Premia

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Thom 18. 5. 2019 13:33

Nevypadá to. Nebo máš novější informace?

https://www.cnews.cz/banky-apple-pay-go ... plan-2019/
Thom
Diskutér

Odeslat příspěvekod Naduška 23. 11. 2023 13:34

Velmi děkuji za toto vlákno zachránili jste mě i když je to příspěvek z roku 2015 tak jen to tu aktualizuji protože jsem udělala botu a poslala peníze na doplacení ne malou částku na účet a dala tam kód banky místo /6000 /0600 a dost jsem plašila že jsem přišla o peníze protože v bance žádost o storno platby mi samozřejmě řekli že je to vlastně na příjemci a naštěstí je tedy Home Credit tak inteligentní a nejsem jediný de*il na této planetě a chybovost byla tak velká že si otevřeli účet i u 0600 spadl mi velký kámen ze srdce a díky této diskuzi jsem nešla rovnou skočit z okna (samozřejmě obrazně) ale dost by mi to znepříjemnilo život takže ještě jednou děkuji a kdyby se to stalo ještě někomu tak třeba vám toto pomůže
Naduška
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Schwarzie 3. 12. 2023 10:52

Mám Šikovný účet u Home Creditu a k němu jsem si do Apple Pay udělal digitální kartu. V listopadu mi psali, že můžu nově využívat program Premia. Natankoval jsem u Čepra, kde by měla být odměna 2,5%. Na teď došlém výpisu ale vidím u transakce připsání odměny pouze jedno procento. Na webových stránkách píšou, že odměna bude připsána až následující měsíc po transakci. Nemáte někdo praktickou zkušenost, jak to tedy je? Jestli mám čekat, že mi ještě 1,5% připíšou nebo to rovnou reklamovat?
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mojmax 3. 12. 2023 12:19

Asi bych reklamoval.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod mojmax 4. 12. 2023 15:34

Jinak teď jsem koukal, že kdo má Šikovný účet a k němu kartu, je akce v Datartu 5 % cashback i na objednávky přes e-shop. Standardně je odměna jen za platby kartou na prodejně.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod Schwarzie 5. 12. 2023 11:14

Na můj dotaz k věrnostní odměně (viz. můj předchozí příspěvek zde) mi odepsali, že se mi zbývající 1,5% připíše až tento měsíc (tedy následující měsíc po platbě).
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mareka 23. 6. 2024 15:23

Ptal jsem se i ve vedlejším vlákně Úvěry a leasing, ale zkusím i zde (přijde mi to tu aktivnější a myslím že to sem patří, i když na virtuálníkartě nevidím název Premia):

Kdysi jsem využil u Home Credit nákup na splátky (bez navýšení) a od té doby mi tam zůstal Úvěr s opakovaným čerpáním.

Teď jsem koukal do aplikace a vidím že:
- můžu k účtu získat virtuální kartu (asi jediné zajímavé je sleva 2.5 % u EuroOil) - při splacení do 20. v následujícím měsíci karta zdarma
- lze převést celou schválenou částku kamkoli a pokud ji vrátím ve třech následných platbách, je RPSN 0 %

Bude využití jejich peněz fakt s nulou (při řádném plnění splátek) nebo jsem nějaký chyták přehlédl?
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hannys85 23. 6. 2024 21:01

Nene na převody peněz se to nevztahuje, viz. :

Bezúročné období až 51 dní

Abyste neplatili úroky z nákupu kartou v konkrétním měsíci, stačí vrátit celkovou dlužnou částku do 20. dne následujícího měsíce. Například všechny srpnové nákupy stačí zaplatit do 20. září. Bezúročné období se nevztahuje na transakce zařazené do splátkových programů, převody peněz a výběry z bankomatů, v bankách a směnárnách.
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mareka 25. 6. 2024 13:31

Díky za info. Rozhodně předpokládám, že převod peněz na účet nebude bez sankce/poplatku.
Ale na mobilu se detailní podmínky špatně hledají. A při testu na čerpání se opravdu zobrazuje 0 % RPSN při třech splátkách.
Přílohy
premia - kopie.jpg
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 25. 6. 2024 19:49

Je možné, že se jedná o nějakou speciální nabídku, kde žádný úrok skutečně nebude.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod mareka 26. 6. 2024 11:55

Uvidíme, vyzkoušíme.....

Kolega výše (hannys85) citoval podmínky, které se vztahují na Šikovný účet.
U mně jde ale o Úvěr s opakovaným čerpáním (který vznikl historicky poté, co jsem využil jejich program Nákup na splátky bez navýšení).
Otestoval jsem odeslání 3 000 Kč na účet (až od 2 000 Kč lze ovlivnit výši splátek), všechny informace zatím ukazují 0 % RPSN při splátce ve třech etapách, peníze byly obratem na účtu.

Zásadní problém/riziko: nepodařilo se mi dohledat detailní VOP pro tento typ úvěru, informace kam splácet jsou jen v mobilní aplikaci.
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zedna1 20. 9. 2024 13:37

Čínský gigant kupuje od PPF splátkovou firmu Home Credit
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekon ... dit-260348

Skupina PPF je těsně před dokončením prodeje čínské splátkové společnosti Home Credit, jejíž činnost v posledních letech utlumovala. Kupcem je čínský e-commerce obchod JD.com.
...
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Předchozí stránka