chtěl bych Vás poprosti o radu, kde založit dva účty
-oba tyto účty budou pro mě doplňkové, budou sloužit pro služby popsané níže a nemají na sbe žádnou návaznost, mimo tyto dva účty mám u jiné banky ještě svůj hlavní účet, který na požadované operace využít nemůžu případně nechci

1. běžný účet
- účet bude sloužit pro dvě osoby na drobné platby (běžné nákupy) a měsíčním obratem cca 4-5tisíc Kč
- podmínkou jsou dvě platební karty, ideálně bezkontaktní
- dále pro tento účet požaduji vedení účtu i karty zdarma
- potěšil by mě alespoň nějaký výběr z bankomatu libovolné banky zdarma, ale nevyžaduju
kandidát preferovaný je Equa Bank, ale tam jsem nezjistil, zda je možné mít dvě karty, další v pořadí Air Bank a Fio, Fio mi není sympatická svou politikou proti poplatkům vs kauzou "poplatek za dotaz úřední osoby"
2. běžný účet
- chci nahradit současný účet u mBank (u kterého se mi přestal líbit měsíční poplatek za kartu), který mám pouze kvůli platbám kartou na internetu (přímé platby + paypal), na účtu trvale nedržím skoro žádné peníze a využívám je pouze pro náhodné platby za zboží v eshopech + ebay
- účet tedy musí umět platby na internetu, změnu limitů karty zdarma, vedení účtu a karty zdarma i za předpokladu, že na účtu se trvale budou válet pouze drobné
- kandidáta na účet nemám