Mám (bohužel) praktickou zkušenost s navýšením dobíjecího limitu a opět se ukázalo, že Revolut je spíše hračka než řešení seriózních potřeb - začal jsem se blížit dosažení základního ročního top up limitu 15000 € a po zažádání a doložení potřebných dokumentů mi nabídli navýšení až na 20000 € (za rok), směšné...
Po chvíli popotahování, ať teda nastaví aspoň ten dvojnásobek support nabídl 22000 €, až jsem je nakonec "ukecal" aspoň na 28000 €, ale stejně - počítal jsem, že to navýšení bude tak na několikanásobek.
Takže jen pro info i pro ty, co třeba počítají, že budou směňovat kdovíjaké objemy a přemýšlí, jestli by se třeba nevyplatilo kvůli tomu si zaplatit balíček Premium, tak je to jasné, s takovými limity nelze příliš vyčerpat ani ten "základní" limit 6000 € měsíčně pro směňování. Kvůli případně vyššímu limitu pro výběry z bankomatů to taky nemá cenu - a vůbec, nejspíš se nevyplatí příliš ani plastová karta, i tu virtuální totiž stačí přidat do Curve, kde je s navýšenými limity na bankomaty 500 £ za den aspoň teoreticky použitelná aspoň i na ty výběry (ale zase s omezenější možností volby měn)...