Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod qsubt 30. 11. 2017 18:06

pobert píše:Revolut chce mít do dvou měsíců účet v korunách v české bance: http://www.euro.cz/byznys/mobilni-banka-revolut-1384614

kez by
huh?
qsubt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 1jorgos 30. 11. 2017 19:59

prosim o odpoved nektereho z uzivatelu revolut karty.
v jakem kurzu se odecte platba nebo vyber z ATM v kunach a forintech z euroveho (pripadne az pujde prevadet koruny, tak z korunoveho) uctu u revolutu?
je to lepsi kurz, nez kurz asociace, ktery pouziva pro zauctovani jakekoliv meny na euro napr. debetka slovenske UCB?
1jorgos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Smurfik 30. 11. 2017 20:57

Aktuální kurzy:
1 EUR - 312,90 HUF
1 EUR - 7,55 HRK
1 EUR - 25,50 CZK
Smurfik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 1jorgos 30. 11. 2017 21:06

dik
1jorgos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod HNF-01 1. 12. 2017 10:57

Tak s kym se v Node5 potkam ? Tem co prijdou uz registrovani, daji karty rovnou 2. To se hodi pri ztrate :)

edit: taky jsem tam dlouho nepobyl. zajem je slusnej !
Naposledy upravil HNF-01 dne 1. 12. 2017 13:45, celkově upraveno 1
HNF-01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ROlda78 1. 12. 2017 11:22

já jdu..
--------------------------------

EDIT: 2 ks mám u sebe, strávil jsem tam 2 min
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 1. 12. 2017 14:08

Také jsem ji tam dnes vyzvedl. Jen jednu. Stačí. Oproti KK Hellobank se středovými kurzy a vratkou tam pro mě moc výhod navíc není. Rozhodně to není revoluce. Řidičák už je na serverech kdoví kde u kdoví koho...
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Smurfik 1. 12. 2017 14:50

Ono to není jen o placení tou kartou a kurzech, stejně je zatím trochu problém tam ty peníze dostat, ale můžeš s ní měsíčně zdarma vybrat do 200 Eur a hlavně tam dobře fungují SEPA a mezinárodní platby zdarma.
Smurfik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lektvarnik 1. 12. 2017 16:26

Jaký je přesně problém, tam ty peníze dostat? Mně to teda přijde osobně úplně bez problémů, vždyť to topování je úplně v pohodě. Když si člověk ohlídá ty kurzy, tak je to super. Navíc se tam dá dobře posílat peníze i ostatním, což třeba u ostatních internetových peněženek poslední dobou nehorázně zdražují. Pokud to člověk bude využívat, dává smysl ta premium verze, kde se ty výběry zdvojnásobí a s tím už se dá celkem dobře fungovat.
Lektvarnik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Smurfik 1. 12. 2017 18:16

Myslel jsem to tak, že je zatím problém je tam dostat výhodně, když CZK dobíjet nelze a v Revolutu ještě není plnohodnotný CZK účet.
Smurfik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lektvarnik 1. 12. 2017 18:52

To je vlastně pravda, ale implementace CZK, jako dalších X měn je ohlášena na opravdu blízkou budoucnost - http://www.czechcrunch.cz/2017/11/popul ... -do-ceska/ .
Lektvarnik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bubocz 6. 12. 2017 09:44

Dnes ráno jsem koukal. že už aplikace nabízí dobíjení kartou v CZK, ale stále to není funkční. Dnes večer má být nějaké setkání s Revolutem, tak možná zde budou prezentovat tuto funkčnost jako novinku a pustí ji...
bubocz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod taylor729 6. 12. 2017 13:42

Ja tedy v appce možnost dobit CZK slozku kartou nemam.
taylor729
Diskutér

Odeslat příspěvekod lubik2 6. 12. 2017 15:27

Nabíjení v CZK mě nenabízí, z CZK karty ano, ale měna pouze EUR/GBP/USD +6 dalších, CZK tam není
lubik2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jumpmans 6. 12. 2017 17:05

mne nabizi, ale pak zahlasi chybu.
na hlavni obrazovce si vyber menu CZK, pak dej topup - ukazuje CZK, pak pri procesingu error.
jumpmans
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka