Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod perfektsunny 25. 4. 2018 10:12

Vcera jsem psal na support, issue nahlasi, snad se dockate brzo opravy. Ja jsem verifikoval ucet a s timhle uz problem nemam. Limit ma byt 250 euro, ne 250czk.
perfektsunny
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Dr.D 25. 4. 2018 10:13

Jo, GB IBAN zůstal, ale snad se to brzy změní.
Jinak ty limit bych viděl jako opatrnost při vstupu na podivný východní trh :-)
Určitě je brzo zvýší, možná to bude individuální. Já mohl nejdřív eura nabíjet po 250, pak 500 a teď dobíjím litr...
Dr.D
Nadšenec

Odeslat příspěvekod čulibrk 25. 4. 2018 10:48

Já zakládal včera a mám top up limit na každou kartu 15000 EUR/rok. Platí tedy že roční odchozí platby mají limit 75000 GBP?
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod treborit 25. 4. 2018 11:06

bojim se, ze tech 15k je souhrny top up na rok ve vsech menach ...
treborit
Diskutér

Odeslat příspěvekod gekkon 25. 4. 2018 11:39

Dotaz nezkuseneho - kdyz mam nabitou jen CZK složku musim pred platbou kartou u obchodnika v EUR predem konvertovat nebo to system udela sam po platbe? Diky.
gekkon
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 25. 4. 2018 11:50

Nemusíš, udělá to Revolut.
Radek.Hulan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod czaki 25. 4. 2018 16:05

Hloupý dotaz, když už jde dobíjet v CZK, není to i výhodná směnárna do hotovosti, tj. lepší než běžné směnárny. Pokud se vejdu do 200 EUR/mesíčně.
czaki
Návštěvník

Odeslat příspěvekod wit.cz 25. 4. 2018 17:06

Pokud ti ten limit stačí a atm si nevezme extra poplatek, tak pak ano.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod barnyss 25. 4. 2018 18:35

No a hlavně musí být dostupný bankomat na EURa, což bude asi problém.
barnyss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fc70 26. 4. 2018 00:51

Taky hloupé dotazy - když mám cizoměnový účet v české bance s navázanou kartou, je 1) možné a 2) praktické tu cizí měnu kartou nahrát na Revolut, tam směnit, a poslat zpátky převodem Kč, bez nějakých zádrhelů?

Přijdou koruny jako česká neSWIFT platba? (A pokud to v praxi funguje, stejně to neslibují, že?)

Narazím na nějaké další limity? Povídá se tu o 250€/den na dobíjení, no dobře, tak bych to mohl poslat po částech, jsou tam ještě nějaké na odchozí platby apod? Na https://www.revolut.com/cz/retail-supplements nic takového nevidím, ale tam není ani těch 250 €.

Dělají nějaké problémy lidem, kteří je využívají jen na konverze a platby, a kartou nikde neplatí?
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod pivinecek 26. 4. 2018 03:59

Ahoj. Take bych se chtel zeptat zkusenych. Kdyz dobiju na revolut CZK, udelam konverzi na GBP a ty GBP si poslu na ekonto komplet (multimena GBP) tak naskoci poplatek za prijatou zahranicni platbu? Jako u RB myslim. Predpokladam ze ano. Kdyz to same udelam v EUR tak jedna prichozi europlatba je za kalendarni mesic u ekonta komplet gratis. A treti moznost ze dobiju revolut CZK a poslu CZK na nejaky dalsi ucet v CZK, je toto take zpoplatneno nejak? Opet myslim u banky kam prijdou z revolutu penize
pivinecek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod wit.cz 26. 4. 2018 06:57

RB ti naúčtuje poplatek za příchozí GBP, jednu příchoizí EUR budeš mít zdarma a CZK přijdou odněkud z tuzemska zdarma (pokud RB nemám poplatek za příchozí tuzemskou :D).
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod qsubt 26. 4. 2018 11:43

fc70 píše:Taky hloupé dotazy - když mám cizoměnový účet v české bance s navázanou kartou, je 1) možné a 2) praktické tu cizí měnu kartou nahrát na Revolut, tam směnit, a poslat zpátky převodem Kč, bez nějakých zádrhelů?

Přijdou koruny jako česká neSWIFT platba? (A pokud to v praxi funguje, stejně to neslibují, že?)

Narazím na nějaké další limity? Povídá se tu o 250€/den na dobíjení, no dobře, tak bych to mohl poslat po částech, jsou tam ještě nějaké na odchozí platby apod? Na https://www.revolut.com/cz/retail-supplements nic takového nevidím, ale tam není ani těch 250 €.

Dělají nějaké problémy lidem, kteří je využívají jen na konverze a platby, a kartou nikde neplatí?

pri posilani zpatky na CZK ucet v ceske bance, tam ti to prijde jako vnitrostatni platba z uctu
6280402 / 0800
KS: 0000, VS: 0
zprava pro prijemce: REVOLUT
poznamky platby: Vitesse PSP Limited

aspon tak to chodilo mne.

narazis na zasadni limit, a to limit na top-up/rok, ten je v zakladu 15tis euro. Pocita se do toho jakekoliv dobiti ci prichozi platba (treba na tvuj revolutacky eur iban), limit jde o trochu zvysit kdyz jim posles nejake ty doklady. Limit najdes v menu pres MORE -> PROFILE -> VERIFIACTION, LIMITS
huh?
qsubt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Akciový Klokan 26. 4. 2018 11:55

Asi to bude kus od kusu. Já registroval včera, včera foto, doklad,... a dostal jsem 5 tisíc EUR/rok.
Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! :-)))
Akciový Klokan
Diskutér

Odeslat příspěvekod perfektsunny 26. 4. 2018 12:32

Ja mam limit 15k/rok s verifikaci.
perfektsunny
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka